E-an-na își încântă fanii cu lansarea EP-ului "Serată cu E-an-na"

De Mihai Vintilă 08 Aprilie 2024, 21:00 Magazin

EP-ului "Serată cu E-an-na"

Astăzi, pe 8 aprilie, formația E-an-na își încântă fanii cu lansarea EP-ului "Serată cu E-an-na". Acest EP își trage inspirația dintr-o varietate de genuri muzicale, de la tango și swing la muzica lăutărească veche.

"Am dorit să creăm acest EP pentru că am observat o reacție foarte pozitivă din partea publicului în turneul nostru 'Serată cu E-an-na'. Apreciem enorm acest lucru, iar EP-ul este o modalitate de a le mulțumi înapoi. Este un material scurt, format din 3 piese, ce provin din culturi foarte diferite, de la influențe tango și swing la muzică lăutărească veche. Îl considerăm un mini energizant - dai play și, când se termină, deja te simți altfel, plin de energie și dorința de a dansa", a declarat Ovidiu "Cio" Ban, cofondatorul și chitaristul trupei.

Ultimele două concerte din cadrul turneului "Serată cu E-an-na" vor avea loc săptămâna aceasta, la Iași (12 aprilie) și Suceava (13 aprilie). Cu toate biletele vândute aproape în totalitate, ambele evenimente sunt considerate aproape sold-out, mai existând mai puțin de 20 de bilete disponibile.

Despre E-an-na:
Cu o prezență marcantă pe scena metalului românesc din 2015, E-an-na s-a impus rapid ca una dintre cele mai iubite trupe tinere din țară. După doar doi ani de la debut, au reprezentat cu succes România la Wacken Metal Battle în 2017, clasându-se pe locul 2.

În 2022, au câștigat majoritatea voturilor la Eurovision România cu piesa 'Malere', care a stârnit rapid controverse și a devenit virală pe platformele de streaming precum Spotify și YouTube.

Membrii trupei E-an-na sunt:

Andrei “Solomonar” Oltean - voce, fluiere, cimpoi
Andrei Piper - chitară
Dragos Geomolean - chitară bass
Ioana Popescu - clape
Ovidiu "Cio" Ban - chitară
Paul Cristian - tobe
Roxana Amarandi - voce, vioară

Cu 5 albume lansate în 8 ani, sute de concerte susținute și o reputație pentru spectacole live complexe și pline de energie, E-an-na reușește mereu să cucerească inimile și vocile publicului lor.

 

Autor Mihai Vintilă 08 Aprilie 2024, 21:00 Magazin
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii