Cartea vie a profesiei 2023. Liceenii brăileni față în față cu viitorul

De Mihai NEGOMIREANU 16 Noiembrie 2023, 19:49 Magazin

Cartea vie a profesiei 2023. Liceenii brăileni față în față cu viitorul

Miercuri 22 noiembrie la Casa Tineretului din Brăila, începând cu ora 11 și până la ora 14, va avea loc în organizarea Bibliotecii Județene Panait Istrati proiectul Cartea vie a profesiei, ediția din acest an fiind ce-a de-a cincea. Evenimentul oferă posibilitatea elevilor din ultii doi ani de liceu să intre în contact cu profesioniști din diverse domenii care îi pot îndruma în alegerea viitoarei profesii.

Vor fi prezenți 40 de specialiști care practică meserii precum: polițist, militar, medic, asistent, avocat, procuror, judecător, grafician, speaker motivațional, web designer, profesor, specialist IT, psiholog, farmacist, actor/regizor, pompier, jurnalist, specialist marketing digital, designer vestimentar, în total 31 de profesii.

La această ediție au confirmat participarea elevi din 12 licee brăilene însoțiți de profesori.

Tinerii au posibilitatea de a afla răspunsuri sincere și directe la întrebări precum: Cât de bine plătită este această meserie? Cât de ușor sau greu se obține un post în domeniu, care sunt studiile necesare? Care sunt satisfacțiile sau dezamăgirile întâmpinate?

La ultima ediție din 2022 au participat aproximativ 1000 de persoane (elevi, profesori și lectori), evenimentul bucurându-se de mare succes de la an la an.

Organizatorii evenimentului sunt Roxana Neagu, Laura Caplea și Leonard Neculae.

 

 

Autor Mihai NEGOMIREANU 16 Noiembrie 2023, 19:49 Magazin
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii