Admitere. Scolile agenților de poliție. Sesiunea aprilie-iunie 2023

De Frimu Ghinea 25 Aprilie 2023, 21:12 Locuri de munca in Braila

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Brăila, cu sediul în Municipiul Brăila, strada Mihail Sebastian, nr. 10 – 12, jud. Brăila, prin intermediul Serviciului Resurse Umane recrutează candidaţi pentru concursul de admitere în cadrul unităților de învățământ postliceal ale Ministerului Afacerilor Interne, sesiunea aprilie - iunie 2023.

Pentru înscrierea la concursul de admitere, persoanele interesate se vor adresa Serviciului Resurse Umane din cadrul Inspectoratului de Poliţie Județean Brăila, în raport de domiciliul/reședința înscris/ă în cartea de identitate.

Sunt scoase la concurs 1.340 de locuri la Școala de Agenți de Poliție ,,Vasile Lascăr” Câmpina și 300 de locuri la Școala de Agenți de Poliție ,,Septimiu Mureșan” Cluj- Napoca.

Toate locurile la instituţiile de învățământ postliceal ale M.A.I. pentru care unităţile I.G.P.R., inclusiv I.P.J. Brăila, au sarcini de recrutare, sunt comune pentru femei și bărbați.

Cererile de înscriere se depun exclusiv în format electronic la adresa de e-mail resurseumane@br.politiaromana.ro, în perioada 20 aprilie - 5 mai 2023, inclusiv în zilele de sâmbătă şi duminică.

Ulterior înscrierii, în vederea constituirii dosarului de recrutare, candidații trebuie să depună documentele solicitate până la data de 15 mai 2023, doar în zilele lucrătoare ale săptămânii, în intervalul orar 10:00-15:00.

Relaţii suplimentare se pot obţine zilnic între orele 13:00 – 15:00 la sediul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Brăila – Serviciul Resurse Umane sau la telefon 0239/606.100 interior 20111.

Detalii cu privire la înscrierea candidaților și desfășurarea probelor de concurs, condițiile și criteriile specifice pentru recrutarea candidaților și documentele necesare pentru întocmirea dosarului de recrutare se pot obține de pe site-ul oficial al Inspectoratului de Poliție Județean Brăila- Secțiunea Carieră- Admitere -https://br.politiaromana.ro/ro/cariera/admitere.

 

Autor Frimu Ghinea 25 Aprilie 2023, 21:12 Locuri de munca in Braila
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii