Doua lansari de carte la Muzeul „Casa Cuza Vodă”

De Redactia 09 Decembrie 2015, 14:55 Literare

Ruba lansare la GalatiMuzeul de Istorie „Paul Păltănea” Galați vă invită joi, 10 decembrie 2015, ora 15,la evenimentul cultural prilejuit de lansarea cărților: O MIE DE ANI ÎN O SUTĂ UNA ENIGME,autori Nicoleta şi Radu Sergiu Ruba şi O VARĂ CE NU MAI APUNE, autor RaduSergiu Ruba.

Oriunde se hotărăşte să apară,enigma îl pune pe om pe gânduri. Deoarece, oricare i-ar fi încarnarea, dincolode aparenţa ei, începe labirintul necunoscutului, e probabil să se iveascăputeri ascunse, energii neînchipuite, fiinţe şi lumini din alte lumi. (Nicoleta și Radu Sergiu Ruba – „Omie de ani în o sută una enigme”).

Forța evocatoare și talentulconfesiv fac din O vară ce nu mai apune pașaportul spre ținuturi și oameni dinalt loc și din alt secol. Radu Sergiu Ruba scrie despre șaradele vieții, desprefarsele, descompunerile și recompunerile ei. Prozele lui stau la confluențadintre istorie, geografie și biografie. Le citești cu emoția elevului care, pe vremuri, aștepta ca soarele să prindă în raza lui picătura de cerneală suspendată în vârful peniței. (Radu Paraschivescu – „O vară ce nu mai apune”)

Evenimentul se va desfăşura la Muzeul „Casa Cuza Vodă”, secţie a Muzeului de Istorie „Paul Păltănea” Galaţi.

Nicoleta Gheorghe
Biroul Relații Publice

 

Autor Redactia 09 Decembrie 2015, 14:55 Literare
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii