Bucuria lucrului de mana – martisorul, expozitie la CCSG

De Alexandrina Iordache 25 Februarie 2014, 09:59 Literare
Pâna pe 15 martie 2014, in holul Casei de Cultura a Sindicatelor Galati, la etajul I, poate fi vizitata Expozitia de fotografie & hanmade de martisoare “Bucuria lucrului de mana – martisorul”. Expozitia este organizata de Asociatia “SPORTING CLUB” - Asociatia Persoanelor cu handicap in colaborare cu Casa de Cultura a Sindicatelor Galati.

Evenimentul face parte din proiectul “CCSG – 45 ani de existenta” si a fost deschisa pe 21 februarie a.c. Coordonatorii proiectului sunt: Cristea Paula, Fanica Serbu, Cornel Deaconita, Eugen Bogdan, Ioana Bordei, Liliana Luca, s.a. in colaborare cu Dna Angela Baciu.

Expozitia cuprinde: martisoare cu diferite teme realizate din quiling, fimo, carton, panza, s.a.
felicitari personalizate, fotografii realizate in timpul unor proiecte si evenimente desfasurate si organizate de asociatie.

Expozitia este realizata de membrii Asociatiei “Sporting Club” in cadrul Atelierelor de creatie, handmade, produse finite.

Dupa cum precizeaza organizatorii ”în cadrul atelierelor de creativitate si lucru manual se mai pot realiza: bijuterii (coliere, bratari, brose, cercei, s.a.), figurine, magneti, carti postale, semne de carte, obiecte realizate in tehnica origami, suport de lumanari, picturi  icoane pe sticla, picturi pahare/bomboniere/ sfenice s.a. personalizate, obiecte artizanate din placaj si lemn, cat si lucruri realizate cu teme specifice: sarbatorilor Martisorului, de Pasti, Craciun etc.

In urma sprijinului iubitorilor de frumos si lucru manual, membrii cu dizabilitati din cadrul fundatiei vor reusi sa investeasca si  sa-si dezvolte abilitatile artistice si creative, sa poata achizitiona materiale pentru dezvoltarea talentului, vor putea in echipa sa realizeze cat mai multe expozitii si pot invata si dezvolta tainele lucrului manual.
 
Membrii isi pot crea, astfel, si o mica independenta financiara si, nu in ultimul rand, prin respectul si aprecierea publicului (cumparatorului) iubitor de frumos, acestia pot deveni si mai utili pentru cei din jur si societate”.

Cei ce doresc sa achizitioneze obiecte realizate manual (personalizate) de membrii cu dizabilitati din cadrul fundatiei, se pot adresa direct la sediul “Sporting Club”: Str. Nae Leonard, nr.34, Bl.S 12, parter; tel. 0236 / 46 86 85, si 0728 919 525.

 

Autor Alexandrina Iordache 25 Februarie 2014, 09:59 Literare
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii