TotalSoft a devenit Oracle Platinum Partner

De Redactia 18 Iunie 2011, 00:29 IT
TotalSoft, unul dintre cei mai mari producatori romni de software, parte a Global Finance, a devenit Oracle Platinum Partner, nivel de parteneriat care confirma specializarea casei de software pe cinci competente distincte: Oracle Database, Oracle BI, Oracle Golden Gate, Oracle Enterprise Manager si Oracle Primavera.

Pe specializarea Primavera, TotalSoft detine o expertiza de 17 ani pe piata din Romnia, expertiza care a dus la cstigarea unui portofoliul de peste 650 de clientii, precum si la intrarea si impunerea TotalSoft pe nisa de piata dedicata consultantei in project management.

Pentru obtinerea statutului Oracle Platinum Partner, TotalSoft a trecut o serie de teste care au certificat att capacitatea tehnica, ct si competentele specialistilor sai in tehnologia Oracle. Astfel, membrii echipei sale s-au certificat in competente de vnzare, pre-vnzare, dezvoltare, implementare si suport tehnic pentru toate cele cinci specializari.

Odata cu avansarea in cadrul ecosistemului de parteneri Oracle, TotalSoft isi va diversifica oferta de produse si servicii care au la baza aceasta tehnologie, oferind pietei o alternativa solida att in ceea ce priveste tehnologia, serviciile, produsele, ct si in ceea ce priveste furnizorii de software. 

Autor Redactia 18 Iunie 2011, 00:29 IT
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii

 

Publicitate