Solutii de programare pentru servicii si aplicatii mobile Programatica 2011

De Redactia 28 Iunie 2011, 23:24 IT
Agora Group, o editura specializata cu experienta de peste 18 ani in industria IT&C, anunta organizarea celei de-a doua editii a conferintei Programatica 2011 Mobile Services and Apps, in data de 30 iunie 2011 la Hotel Intercontinental, sala Fortuna, incepand cu ora 9.30.

Anul acesta conferinta isi propune sa puna fata in fata dezvoltatorii si comunitatile acestora din Romania, astfel incat acestia sa afle ultimele noutati, strategiile si directiile de evolutie, sa poata face o comparatie directa intre diferitele platforme de dezvoltare, sa aleaga cea mai potrivita platforma pentru aplicatiile pe care intentioneaza sa le dezvolte, sa faca schimb de experienta si de idei.

Cei prezenti la eveniment vor afla cele mai noi informatii despre: Platforme Smartphone (Android, iOS, BlackBerry OS, webOS, Windows Phone 7) si unelte de suport, biblioteci si compilatoare, App stores si modele de distributie, Mobile cloud computing si Mobile Web (HTML5, MobileAjax, Mobile Flash, J2ME etc), Publicitate mobila (publicitate targhetata, recomandari bazate pe locatie etc) si vor putea lua parte la o serie de workshop-uri interactive. Prezentarile pe aceste teme vor fi sustinute de catre reprezentantii companiilor Zitec, Microsoft, Orange, Adobe, Magendoo, Freescale si Windriver.

In toamna acestui an Agora Group anunta organizarea unei noi editii Programatica, de aceasta data dedicata solutiilor pentru platforme Enterprise.

 

Autor Redactia 28 Iunie 2011, 23:24 IT
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Litera 13  carti pdf gratis

 

 

Publicitate