SeniorVisualBI - platforma decizionala pentru afaceri

De Redactia 23 Iunie 2011, 00:09 IT
La un an de la lansarea SeniorVisualBI, 37 de companii locale si multinationale gestioneaza afaceri de 300 mil. EUR folosind unicul sistem de analize manageriale din Romania powered by Tableau Software, liderul mondial in vizualizarea datelor. Senior Software pregateste pentru clientii sai, dar si pentru noile companii care doresc implementarea celui mai intuitiv instrument decizional pentru afaceri, o noua versiune SeniorVisualBI care integreaza urmatoarea generatie de functionalitati BI pentru mai multa mobilitate, interactivitate si rapiditate in analiza datelor.

SeniorVisualBI incorporeaza cele mai noi capabilitati ale platformei Tableau Software, liderul mondial in vizualizarea datelor. Noua versiune a sistemului BI, care va fi lansata in urmatoarele saptamani, este adaptata nevoii de simplitate, flexibilitate, disponibilitate crescuta si mobilitate in analiza datelor.

"Managerii au nevoie de informatii corecte, actualizate, consolidate, pe baza carora sa stabileasca obiective, sa aloce bugete, sa ia masuri de eficientizare. SeniorVisualBI raspunde acestei nevoi in cel mai simplu mod cu putinta: se adreseaza direct consumatorului final, nu necesita cunostinte tehnice. Noua versiune vine in intampinarea managerilor cu cele mai noi capabilitati BI anuntate de Gartner, lider mondial in consultanta si cercetare in tehnologie, pentru 2012: mobilitate pe tablete si smartphones, viteza sporita, simplitate crescuta in utilizare si un plus de flexbilitate in customizare." Lori Haiducescu, Director de Operatiuni Senior Software

Noua versiune SeniorVisualBI face parte din strategia Senior Software de a oferi sisteme care sa ajute la cresterea vanzarilor si optimizarea cheltuielilor printr-un control mai riguros al proceselor de business. Sistemul BI raspunde astfel managerilor care doresc sa eficientizeze procesul decizional, oferindu-le viteza, simplitate, mobilitate si un plus de interactivitate.

 

Autor Redactia 23 Iunie 2011, 00:09 IT
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii

 

Publicitate