SAV Integrated Systems

De Redactia 29 Iunie 2011, 19:32 IT
SAV Integrated Systems prezinta Revolabs FLX, un telefon de conferinta fara fir realizat special pentru sali de conferinta de dimensiuni mici si medii, birouri executive si spatii SoHo.

Revolabs FLX are la baza tehnologia revolutionara Revolabs audio fara fir care a oferit de-a lungul timpului calitate superioara a sunetului pentru conferinte audio si video in sali de conferinte si sali de consiliu de mari dimensiuni.

Acum, conferintele telefonice din birourile de mici dimensiuni, comunicatiile din birourile executive si cele din birourile de acasa pot beneficia de aceasta performanta audio superioara fara fir la un pret accesibil.

"Revolabs FLX redefineste categoria de produs telefon cu speaker pentru conferinte" declara Ira M.Weinstein, senior analyst si partener la Wainhouse Research. "Mixul dintre operarea fara fir, calitatea superioara audio in banda larga, criptarea 128 biti, Bluetooth integrat si suport atat pentru analog cat si pentru IP fac FLX demn de luat in calcul de catre companiile mici, medii si mari."

"Suntem incantati sa putem oferi tehnologia noastra superioara audio fara fir salilor de conferinta de dimensiuni mici si medii cu noul nostru sistem Revolabs FLX. Toate microfoanele si difuzoarele noastre FLX suporta semnal audio de banda larga (80-11000 Hz), furnizand sunet natural in toate spatiile", spune JP Carney, COO Revolabs. "Acesta este un avantaj imens pentru companiile care cauta sa isi sporeasca comunicatiile unificate si stategia de colaborare."

Revolabs FLX fara fir nu mai este conceput ca un telefon clasic cu o singura componenta, ci a evoluat la un telefon destinat conferintelor, cu mai multe componente distincte, oferind utilizatorilor libertate fara precedent in ceea ce priveste amplasarea si accesibilitatea difuzorului, a microfonului si a tastaturii.


 

Autor Redactia 29 Iunie 2011, 19:32 IT
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii

 

Publicitate