S-a lansat GTXRaster CAD 2012

De Redactia 29 Iunie 2011, 19:31 IT
MaxCAD, cel mai important reseller Autodesk si unic distribuitor in Romania pentru solutiile GTX, anunta lansarea celei mai noi versiuni a GTXRaster CAD 2012 Series.

GTX este lider mondial in furnizarea de solutii inteligente de editare, conversie si prelucrare digitala a imaginilor raster.

Noua serie de produse GTXRaster CAD 2012 este optimizata pentru AutoCAD 2012, folosind pe deplin avantajele acestei noi versiuni. Interfata este intuitiva si usor de utilizat, meniurile si pictogramele fiind similare cu cele ale AutoCAD-ului.

Aceasta versiune are foarte multe optiuni care maresc productivitatea si eficienta, ajutand in economisirea timpului si a banilor. Intocmai ca versiunea anterioara, GTXRaster CAD Series 2012 ofera instrumente imbunatatite pentru administrarea arhivelor, curatarea rasterelor, editare si conversie cu efort minim. Atunci cand este necesar ca desenul sa fie editat in format raster, asociat cu precizia de conversie CAD, procesul de lucru al utilizatorului este foarte mult optimizat. Ceea ce face aceasta serie si mai impresionanta este adaugarea IOP (Intelligent Object Picking Selectarea Inteligenta a Obiectivelor) si a instrumentelor de editare raster, care ofera utilizatorilor o precizie mult mai mare a declarat Andrew Ling, Presedinte si CEO al GTX Corporation.

 

Autor Redactia 29 Iunie 2011, 19:31 IT
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii

 

Publicitate