Novensys ofera siguranta, flexibilitate si productivitate cu Windows 7

De Redactia 27 Iunie 2011, 22:43 IT
Solutiile, dezvoltate in-house de compania Novensys, au devenit compatibile cu platforma Windows 7, conform sistemului de testare Microsoft. Principalele beneficii pe care le ofera aceasta acreditare sunt: diferentierea pe piata specifica, identificarea cu usurinta a produselor care se instaleaza rapid pe platforma Windows 7, reducerea numarului de erori care pot aparea in sistem.

Platforma Windows 7 Logo certifica faptul ca dispozitivele, sistemele si aplicatiile sunt compatibile si fiabile cu sistemul de operare Windows 7.

Solutia de automatizare Novensys for Assets vine sa sprijine actiunile specifice din departamentele financiar-contabile, cum ar fi inventarierea mijloacelor fixe si realizarea rapoartelor fiscale relative ale mijloacele fixe. Novensys for Track&Trace este un sistem informatic care permite managementul activitatilor specifice firmelor de curierat.

Sistemul asigura urmarirea coletelor prin reteaua de curierat si monitorizarea eventualelor abateri de la fluxul normal prin generarea de evenimente (toate fiind transmise catre serverul central). Novensys for Inventory ofera resursele necesare pentru automatizarea fluxului intr-un depozit (receptie, livrare, transfer, inventar etc.) folosind tehnologiile codurilor de bare si a terminalelor mobile conectate wireless direct la o baza de date Microsoft SQL Server.

 

Autor Redactia 27 Iunie 2011, 22:43 IT
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii

 

Publicitate