Noua tabletă iPad 3

De AGERPRES 07 Martie 2012, 13:43 IT
Într-o manieră tipică, Apple a trimis presei invitaţii la un eveniment ce ar urma să fie organizat la Yerba Buena Center for the Arts din San Francisco, fără a preciza în mod clar produsul care va fi lansat. Fotografia care însoţeşte invitaţa de presă arată doar un model tabletă iPad. "Toate indiciile arată spre o nouă versiune a iPad", a declarat analistul Gartner, Michael Gartenberg.

Analiştii speculează că noul 'iPad 3' va avea un ecran cu o rezoluţie mai mare, apropiată de cea a telefoanelor iPhone 4S, un procesor mai rapid şi, posibil, o cameră cu perfomanţe mai bune. O mare necunoscută este dacă Apple va menţine în producţie actualul model iPad 2 la un preţ mai scăzut, aşa cum a făcut cu telefonul iPhone 3GS după lansarea versiunii iPhone 4.

Lansarea noului model de iPad vine într-un moment de cotitură pentru Apple. Săptămâna trecută, capitalizarea de piaţă a Apple a trecut pragul de 500 de miliarde de dolari. Doar alte şase companii americane au atins la un moment dat o capitalizare de piaţă similară.

 

Autor AGERPRES 07 Martie 2012, 13:43 IT
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii