Noile versiuni Canalis si Hydra pentru AutoCAD Civil 3D 2012

De Redactia 18 Iunie 2011, 00:30 IT
MaxCAD, cel mai important reseller Autodesk din Romania si unic distribuitor al aplicatiilor Urbano Canalis si Urbano Hydra pentru piata locala, a vizitat saptamana trecuta firma partenera StudioArs din Croatia cu scopul stabilirii strategiei de piata pentru lansarea in Romania a celor mai noi versiuni ale aplicatiilor Canalis si Hydra, pe platforma AutoCAD Civil 3D 2012.

Peste 40% din populatia Romaniei nu este conectata la reteaua de canalizare si apa. Aceasta statistica ne plaseaza in coada clasamentului din punct de vedere al conditiilor de locuit, potrivit datelor centralizate de Eurostat. Directivele europene obliga Romania ca pana in 2015-2018 sa existe in toate localitatile tarii apa, canalizare si statii de epurare.

Urbano Canalis este o aplicatie destinata proiectarii sistemelelor de canalizare a apei pluviale, menajere sau combinate. Urbano Hydra este o aplicatie dedicata atat proiectarii sistemelor de alimentare cu apa cat si pentru realizarea cadastrului acestora. Aceste aplicatii functioneaza peste platformele AutoCAD, AutoCAD Map 3D sau AutoCAD Civil 3D.

Cristian Dumitrescu - CEO MaxCAD si ing. Florin Ioneasa responsabilul MaxCAD pentru suportul tehnic pentru infrastructura, s-au intalnit cu Drazen Galic, presedintele firmei croate si programatorul principal al celor doua aplicatii, pentru a discuta despre si a transmite cerintele specifice proiectarii din Romania catre dezvoltatorii aplicatiilor specializate din Croatia in scopul imbunatatirii si adaptarii acestora la nevoile inginerilor romani. Cu prilejul acestei vizite, Florin Ioneasa a urmat un curs de instruire in vederea actualizarii cunostintelor cu noile functii introduse in aplicatiile Canalis si Hydra pentru AutoCAD Civil 3D 2012, asigurand pentru MaxCAD know-how-ul necesar pentru suportul si implementarea programelor in cadrul companiilor romanesti.

Incepand cu aceasta saptamana, utilizatorii romani ai aplicatiilor Canalis si Hydra pot afla facilitatile noilor versiuni prin participarea la cursurile de instruire oferite de MaxCAD in cadrul Centrului de Instruire Autorizat Autodesk ATC ROCADA.

Un beneficiu major pe care MaxCAD il poate oferi companiilor romanesti, in parteneriat cu Grenkeleasing, este posibilitatea achizitionarii licentelor software printr-un sistem avantajos de finantare in rate.

MaxCAD detine o cota de piata de 33% din totalul vanzarilor Autodesk din Romania si peste 63% din vanzarile de AutoCAD Civil 3D, avand o cifra de afaceri de peste 1,3 milioane de euro in 2010.

 

Autor Redactia 18 Iunie 2011, 00:30 IT
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii

 

Publicitate