MicroStrategy a lansat Visual Insight

De Redactia 23 Iunie 2011, 23:33 IT
MicroStrategy a lansat Visual Insight, o aplicatie de business care permite o vizualizare interactiva a informatiilor dorite, Visual Insight reprezentand miza MicroStrategy in spatiul vizualizarii interactive.
 
Visual Insight este complet integrat cu platforma de Business Intelligence MicroStrategy 9.2 si permite incarcarea documentelor de tip Excel, CSV, fisiere text sau alte surse de date relationale fara a fi necesara o modelare a arhitecturii existente. MicroStrategy Visual Insight va conecta automat datele, astfel incat utilizatorii pot incepe imediat explorarea acestora, fara nici o implicare a departamentului IT. Cu Visual Insight, utilizatorii pot interactiona acum liber cu datele folosind dimensiunea, culoarea si forma dorita, tabloul de bord permitand analiza datelor cat mai in aprofunzime, astfel incat utilizatorul sa aiba acces la cele mai fine detalii.
 
Toate acestea fac din MicroStrategy Visual Insight un instrument care merita luat in calcul de clientii care cauta o platforma care poate oferi atat rapoarte traditionale cat si o vizualizare interactiva a acestora.
 
In Romania, solutiile si aplicatiile de Business Intelligence ale MicroStrategy sunt disponibile, de la inceputul acestui an, prin intermediul BITSoftware, reseller oficial pentru Romania al furnizorului american, prin parteneriatul incheiat urmarindu-se dezvoltarea si distribuirea pe piata autohtona a celei mai complexe si complete solutii de Enterprise Business Intelligence. In plus, platforma MicroStrategy poate fi utilizata impreuna cu sistemele ERP ale BITSoftware - SocrateOpen si Socrate+.


 

Autor Redactia 23 Iunie 2011, 23:33 IT
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Litera 13  carti pdf gratis

 

 

Publicitate