Liceul teoretic Nicolae Iorga Braila - garantia unui invatamant de calitate

De Mihai Vintilă 03 Decembrie 2010, 21:12 IT
Cunoscutul liceu brailean Nicolae Iorga are o prezenta tonica pe internet. Pe pagina   ltnibr.weebly.com gasiti cele mai actuale informatii din viata acestui lacas de invatamant. Pe langa o prezentare a oaspetilor, a talentelor scolare si a unui forum destul de animat sunt postate si informatii utile legate de resursele materiale, de biblioteca sau organigrama institutiei. Nu puteau lipsi regulamentul intern dar nici informatiile despre .. balul bobocilor!

Interesante mi se par sectiunile legate de evenimente si de proiecte. Demn de remarcat este faptul ca liceul organizeaza un concurs national de creatie literara dar si un concurs judetean de cultura generala intitulat "Olimpiada cititorului". Despre ele puteti citi informatii suplimentare accesand siteul.

Pentru impatimitii de sport este si o rubrica dedicata in special echipei de baschet a liceului. Nu in ultimul rand trebuie mentionata si pagina liceului de pe facebook care poate fi accesata direct din pagina liceului!

Din site razbate spiritul tanar si dinamic al elevilor.

Pagina  ltnibr.weebly.com este o buna sursa pentru noutatile din viata liceului brailean Nicolae Iorga.

Siteul a fost creat in oct 2008 de Alexandru Maxineanu elev al liceului si are in prezent un numar aproximativ constant de 1200 vizitatori pe luna.

 

Autor Mihai Vintilă 03 Decembrie 2010, 21:12 IT
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii

 

Publicitate