Goodyear lansează o versiune upgradata a aplicaţiei sale pentru siguranţa rutieră

De AmosNews 19 Iulie 2013, 08:47 IT
Goodyear a anuntat, joi, că versiunea upgradată a aplicatiei sale European Road Safety pentru iPhone si Android este disponibilă gratuit si poate fi descărcată via app store, având ca scop să asigure suport miilor de familii care călătoresc cu masina prin Europa în această vară.

Aplicatia a fost concepută pentru a ghida turistii prin alte tări europene în privinta legislatiei si cerintelor rutiere, care pot diferi de tara lor de origine. Utilizatorii au o privire de ansamblu ce cuprinde 25 de tări europene, incluzând aici România, Austria, Croatia, Danemarca, Franta, Germania, Italia, Portugalia, Spania si Elvetia.

Printre alte detalii, aplicatia European Road Safety oferă informatii precum limitele de viteză pe autostrăzi si în orase, nivelul alcoolemiei permis conducătorilor auto, sfaturi pentru un condus mai sigur, cum să actionezi în caz de accident, numerele locale de telefon pentru urgente si asa mai departe.

Aplicatia contine de asemenea traduceri audio în 6 limbi utile pentru situatii de urgentă. Cererile includ "Vă rog sunati la Politie!", "Puteti apela un vehicul de tractare, vă rog?", "Sunteti un martor important: puteti să-mi dati numele ti datele dumneavoastră" etc.

Aplicatia gratuită a fost dezvoltată de Goodyear ca urmare a determinării companiei de a ajuta la îmbunătătirea sigurantei pe soselele din Europa. Disponibilă în limbile engleză, germană, spaniolă, italiană, franceză si de acum înainte si în olandeză, aplicatia poate fi folosită pe iPhone si iPad si pe smartphone-urile cu Android.

“Avem un rol important de jucat când vine vorba de siguranta pe sosea. Prin ajutarea consumatorilor de a fi mai bine informati, îi ajutăm să fie si în sigurantă, acasă si în străinătate”, potrivit lui Hugues Despres, Brand Director Goodyear EMEA.

“Ca unul dintre cei mai mari producători de anvelope facem tot posibilul pentru a ne ajuta clientii să conducă mai în sigurantă si mai calitativ. Ne extindem acest rol dincolo de produs prin initiative ca aceasta dedicată conducătorilor auto de pe soselele de pe tot cuprinsul Europei”.

Aplicatia este gratuită si în prezent este disponibilă în 6 limbi (DE, EN, ES, FR, IT, NL). Compania plănuieste să exploreze modul cum poate extinde functiile aplicatiei si instrumentele în viitor. Aplicatia Safety de la Goodyear este un instrument de sine stătător, căruia, odată descărcat, i se poate folosi toată gama de functii fără a mai fi conectat la internet.

 

Autor AmosNews 19 Iulie 2013, 08:47 IT
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii