FNGCIMM lansează un nou site, o platformă modernă de comunicare și informare pentru potențialii beneficiari

De Redactia 10 Ianuarie 2018, 15:20 IT

Lansat la inceputul acestui an, noul site www.fngcimm.ro reprezinta unul din elementele cheie din strategia de repozitionare a Fondului National de Garantare a Creditelor pentru intreprinderile Mici si Mijlocii, ca sprijin pragmatic pentru mediul antreprenorial din Romania.

Cu un design modern si performante tehnice imbunatatite, noul site a fost construit pe principiul relevantei pentru publicul tinta. Informatiile legate de activitatea institutiei si produsele sau programele de garantare derulate sunt prezentate intr-o maniera dinamica, usor de parcurs de catre utilizatori.  Experienta de navigare oferita a fost optimizata prin adaptarea pentru accesul de pe dispozitivele mobile (tablete, smartphone), reusind astfel sa raspunda comportamentului actual din mediul online. Conform statisticilor, peste jumatate din vizitatorii site-ului utilizeaza telefonul mobil pentru accesarea informatiilor, noua platforma oferind acces rapid din orice navigator web.

Continutul este abordat din perspectiva relevantei pentru publicul tinta: persoane juridice (IMM-uri), persoane fizice si beneficiari publici, iar informatiile de interes general sunt prezentate intr-o maniera sintetica si transparenta.

«Noul site fngcimm.ro catalizeaza strategia de repozitionare a institutiei, de initiere a dialogului direct cu reprezentantii mediului de afaceri, in scopul definirii unor produse de garantare dedicate, adaptate nevoilor specifice sectoarelor economice. Design-ul modern, alaturi de accesul imbunatatit la informatiile legate de produsele sau programele de garantare si consultarea in timp real a procesului operational in care se gasesc dosarele de garantare contribuie la construirea noii imagini a FNGCIMM, cu atribute de dinamism, transparenta si profesionalism» a declarat directorul general al Fondului National de Garantare a Creditelor pentru IMM-uri, Alexandru Petrescu.

Noua interfata de consultare in timp real a bazei de date, pusa la dispozitia beneficiarilor Programului Prima Casa si a companiilor beneficiare ale garantiilor FNGCIMM, completeaza serviciile de consiliere oferite.

comunicat FNGCIMM

 

Autor Redactia 10 Ianuarie 2018, 15:20 IT
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii