Coelco a implementat solutia pentru depozite Novensys for Warehouse

De Redactia 07 Iulie 2011, 22:09 IT
In baza parteneriatelor sale cu cei mai buni furnizori din domeniu si cu aportul solutiilor proprii, Novensys anunta implementarea la Coelco, distribuitor de echipamente electrice de joasa tensiune si materiale pentru instalatii electrice, a unei solutii software complete care include atat solutia de logistica Novensys for Warehouse, cat si echipamente hardware specializate.
 
Pentru rezolvarea problemelor de gestiune a stocului de marfa, urmarirea rotatiei stocurilor, localizarea produselor in cadrul depozitului, urmarirea livrarilor si trasabilitate, Coelco a implementat solutia informatica completa de management al depozitelor. Ca specific al implementarii, solutia gestioneaza si stocul din zona de productie, aplicatia acoperind si activitatea de productie a companiei prin urmarirea materialelor consumate conform retetei, precum si transferul marfii catre celelalte gestiuni din cadrul depozitului.

Proiectul de implementare a fost sustinut de finantarea prin fonduri europene, solutia propusa de Novensys fiind selectata in urma unei licitatii publice, criteriul de selectie fiind mixul tehnico-financiar. Solutia Novensys a raspuns cel mai bine cerintelor logistice din activitatea Coelco, precum si cea mai avantajoasa oferta atat din perspectiva tehnica, cat si din perspectiva financiara.


 

Autor Redactia 07 Iulie 2011, 22:09 IT
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii

 

Publicitate