Fă-ți temele înainte de a lansa un live streaming

De Frimu Ghinea 04 Mai 2021, 13:06 IT

Unibet live streaming

Atunci când creezi un live streaming, te gândești în primul rând că îți dorești să îți angajezi publicul de consumatori de conținut pentru a-ți crește popularitatea. Majoritatea streamer-ilor transformă acest gând într-o regulă la un moment dat, în mod intuitiv. Dacă alegi să îți construiești o comunitate live pe baza a ceea ce transmiți, trebuie să tratezi live streaming-urile ca atare. Spectatorii își dedică o parte din ziua lor pentru a le urmări. Ei caută atât divertisment, cât și interacțiune umană.

În primul rând, ai putea pregăti o sesiune live spontană. Programarea este importantă, dar a fi spontan din când în când îți poate aduce o mulțime de spectatori noi. A intra live în timpul unei ore de vârf, cu un conținut interesant, va pune într-o lumină bună toată acitivitatea desfășurată de tine, per ansamblu.

Un concurs va determina publicul să își pună mintea la contribuție. Multe persoane le preferă mai mult pe cele care au loc în timp real. Sunt șanse mari ca o multitudine de întrebări relevante să stârnească interesul spectatorilor. Concursurile tip chestionar necesită totuși o pregătire temeinică, iar acest lucru înseamnă să faci a priori un fel de cercetare a personalităților și a brand-urilor care aleg să facă streaming-uri interactive. Cei care au intrat măcar o dată pe Twitch știu cât de numeroase și debordante sunt comentariile de acolo, dar nu numai jocurile îi fac pe oameni să scrie mult, există și sporturi care declanșează conversații, în special fotbalul. Multe meciuri de fotbal pot fi urmărite pe aplicația iOS pe care o are Unibet, iar aceste transmisiuni live permit un alt tip de interacțiune, prin pariere. Unii oameni preferă să-și exprime punctul de vedere în acest mod, în loc să formuleze argumente în favoarea echipei lor preferate. Acesta este un mod bun de a distra iubitorii de sport, așa că încearcă să îți amintești acest aspect atunci când pui cap la cap detaliile pentru concursul tău interactiv.

Ar fi interesant să prezinți într-o zi culisele, locul unde te pregătești de unul singur pentru a fi apoi împreună cu sute de alte persoane în mod virtual. Un mic teaser va oferi publicului oportunitatea de a te cunoaște mai bine, iar dacă acestora li se va părea interesant, vor reveni pentru mai mult. Pentru a rămâne pe aceeași lungime de undă, ai putea propune un tur al casei; de această dată, realizat de unul dintre vizualizatori. Având în vedere că treptat construiești o relație cu spectatorii, imaginează-ți că un coleg îți prezintă spațiul său personal. Este interesant să privești dincolo de ceea ce știi deja despre o persoană și poți căpăta totodată noi perspective asupra activității desfășurate.

Pune-ți în joc conexiunile și invită un influencer sau un coleg pentru un interviu live. Acest eveniment îți va anima cu siguranță sesiunile de streaming și îți va crește notorietatea. Poți, de asemenea, să îți împărtășești părerile despre un eveniment din industrie, apoi să inviți publicul să participe la un sondaj pe această temă.

Nu în ultimul rând, ceva la care nu oricine s-ar gândi, ar fi să îți inviți spectatorii undeva afară, în oraș, la o cină, la un concert sau unde te simți tu bine. Bucură-te de un eveniment în mod normal, ca și cum nimeni nu te-ar privi, dar permite-le de fapt să te urmărească. Este distractiv să asiști la un concert de stradă local în timp ce ții în mână un telefon și un buchet întreg de… vizualizatori. Arătând o parte din viața ta reală publicului, prinzi un pic din personalitățile lor și le câștigi totodată loialitatea.

Unibet live

 

 

Autor Frimu Ghinea 04 Mai 2021, 13:06 IT
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii