Descoperă saloanele de beauty din Brăila prin intermediul platformei Stailer

De Frimu Ghinea 29 Octombrie 2021, 08:31 IT

stailer in braila

 

Iată că platforma Stailer a ajuns și în Brăila, așa cum ne-a și promis. Acum, brăilenii se pot bucura de programări sigure la saloane de beauty atunci când au nevoie, fără să mai dea vreun apel telefonic. Se vor programa online, în mai puțin de 5 minute, la orice salon își doresc, la ora și data stabilită de ei, fără a mai fi condiționați de nimic.

Platforma Stailer a adunat majoritatea saloanelor din Brăila într-un singur loc și asta pentru a eficientiza și mai mult timpul celor care au nevoie de servicii de beauty. În plus, online este mai simplu și mai rapid ca niciodată. Acum pot renunța la metoda clasică de a da zeci de telefoane de la un salon la altul pentru un loc liber. Cu Stailer vor găsi online un loc liber negreșit.

Toate serviciile de înfrumusețare pe o singură aplicație

Așadar, cei care sunt în căutare de saloane de coafura in Braila pot accesa platforma Stailer și acolo vor descoperi toate detaliile necesare. În plus, platforma poate fi accesată atât de femei cât și de bărbați în egală măsură. Și asta pentru că vor găsi o întreagă listă cu servicii din industria de beauty. Servicii precum tuns, coafat, make-up, epilat, pensat, manichiură, pedichiură, tratamente faciale, masaje de relaxare și multe altele.

Îngrijire personală, schimbări de look, momente de răsfăț cu Stailer

Așa cum am precizat și mai sus, pe Stailer găsim o întreagă listă de servicii din industria de beauty. Diferența o face și calitatea. Concret, pe această platformă s-au înscris toate saloanele profesionale din oraș, cele care în cadrul cărora găsim stiliști cu vastă experiență în domeniu, ce sunt la curent cu tot ce este nou și în tendințe, gata să răsfețe și să îndeplinească cerințele fiecărui client în parte.

Stailer este prezent în 20 de orașe și nu se oprește aici. În curând toată lumea se va putea bucura de aceste servicii, gratuit. Pentru că da, platforma poate fi accesată 100% gratuit și poate fi utilizată ori de câte ori este nevoie de o programare la un salon de beauty.

Cum te programezi cu platforma Stailer

Tot ce trebuie să faci este să intri pe site sau pe aplicația Stailer, selectezi genul, serviciul, data și ora, alegi stilistul și salonul potrivit pentru tine și confirmi ora. Următorul pas este să completezi datele de contact, iar în câteva momente vei primi un mesaj cu un cod pentru a confirma numărul de telefon. Iată că doar în câteva minute te-ai programat cu succes la un salon din oraș, fără a mai pierde timpul cu sunatul.

Stailer mai oferă posibilitatea de a seta un reminder prin sms sau să adaugi programarea în calendarul personal. Vei primi un mesaj de confirmare cu un link pe care poți vizualiza detaliile programării, dar și indicații prin Google Maps pentru a găsi cât mai ușor salonul.

Așadar, dacă ești în căutarea unui salon de manichiura si pedichiura in Braila, accesează Stailer și alege-l pe cel potrivit pentru tine din zona în care ești interesat.

Date de contact: support@stailer.ro

 

 (P)

 

Autor Frimu Ghinea 29 Octombrie 2021, 08:31 IT
Scrie un comentariu

Comentarii

  1. Ionela 29 Octombrie 2021, 10:31

    Foarte buna platforma, multumesc pentru informatie!

Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii