Cele mai mari câștiguri la păcănele

De Frimu Ghinea 23 Martie 2021, 10:18 IT

 

Cu toții ne dorim să câștigăm premiul cel mare la jocuri de noroc. Poate că acesta este și motivul pentru care jucătorii caută tot mai des pe internet cuvinte cheie ca „păcănele”, „online cazinouri” sau „sloturi online”.

Fie că luăm un bilet la loterie, jucăm o rundă de bingo sau mizăm la păcănele, dorința de a ne îmbogăți rapid face parte din ADN-ul nostru, chiar dacă șansele noastre sunt atât de mici, iar câștigurile de ordinul milioanelor de dolari par desprinse dintr-un film Hollywoodian.

Însă, adevărul este că, de multe ori, realitatea bate filmul, iar unele evenimente reușesc să învingă probabilitățile și statisticile. Este și cazul unor jocuri de cazino care au transformat oameni de rând în milionari într-o secundă. Iată cele mai impresionante câștiguri la sloturi din istorie:

#1 Peste 39 milioane de dolari la Megabucks (2003)

sloturi  

Megabucks este numele unuia dintre cele mai populare sloturi mecanice din Nevada, Las Vegas, creat de compania IGT. Megabucks face parte dintr-o rețea de jackpoturi progresive, motiv pentru care premiile oferite cresc odată cu mizele participanților. În cei 19 ani de activitate, slotul a dat naștere unui număr impresionant de milionari, mulți dintre aceștia investind doar 3 dolari (miza minimă pentru a obține jackpotul).

Este și cazul unui jucător norocos de la cazinoul Excalibur din Las Vegas. În anul 2003, acesta a intrat în Cartea Recordurilor pentru cel mai mare jackpot obținut vreodată în istorie la un slot mecanic” - $39,713,982.25. Jucătorul a cerut să îi fie respectată anonimitatea, iar tot ce știm despre acesta este că are 25 ani și este un inginer de software din Los Angeles.

#2 Jon Heywood – peste 17 milioane de dolari la Mega Moolah

Jon Heywood  

Sursă: GuinessWorldRecords.com

Un alt câștig uimitor a fost revendicat de un soldat britanic, Jon Heywood la cazinoul Bet UK. Slotul care i-a purtat noroc este Mega Moolah de la Microgaming, numit în comunitățile de jucători și „slotul milionarilor”, având un șir lung de câștiguri similare în istoria sa.

Jon Heywood, însă, a fost cel mai norocos dintre toți jucătorii premiați de slotul milionarilor, câștigând de 52 milioane de ori miza sa.

Practic, bărbatul de 26 ani a mizat doar 25p și a obținut un câștig de €17,879,645, fapt care l-a propulsat în topurile Guinness, obținând recordul mondial pentru „cel mai mare câștig înregistrat vreodată la un slot online.

Cea mai emoționantă parte a poveștii este faptul că bărbatul nu și-a cheltuit premiul pe extravaganțe sau vacanțe scumpe, ci a plătit pentru transplantul de inimă și plămâni al tatălui său.

#3 Câștigător anonim la Mega Fortune – 17.8 milioane de euro (2013)

MegaFortune 

Mega Fortune este un slot cu 5 role și 25 linii de plată și un jackpot progresiv, creat de Netent, popular în rândul jucătorilor români, dar și pe plan internațional. Mulți pariori aleg să joace la păcănele gratis la început pentru a învăța mecanica de joc și a-și face curaj să mizeze bani reali la astfel de sloturi profitabile tocmai pentru că ele au căpătat o reputație greu de ignorat.

Asemeni Mega Moolah, Mega Fortune plătește în medie sume de cel puțin 6 zecimale iar jackpotul crește în fiecare zi.

Cel mai impresionant câștig din istoria slotului a fost obținut în 2013. Un bărbat de 40 ani din Helsinki care a cerut să rămână anonim a câștigat aproape 18 milioane de euro în urma unei sesiuni de joc la cazinoul Paf. Cu un an înainte, cazinoul Paf a mai plătit câteva jackpoturi semnificative – 6.9 milioane de euro și 8.6 milioane de euro, însă câștigul din 2013 le-a detronat pe toate, având în vedere faptul că jucătorul a mizat doar 25 cenți.

 

Licență ONJN Nr. 2432 / 26.11.2020. Interzis utilizatorilor sub 18 ani.

 

 (P)

 

Autor Frimu Ghinea 23 Martie 2021, 10:18 IT
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii