Ce bonusuri ofera casele de pariuri online?

De Frimu Ghinea 15 Noiembrie 2021, 10:48 IT

Ce bonusuri ofera casele de pariuri online

 

Romanii pasionati de pariuri sportive joaca in prezent, in marea lor majoritate la agentiile de pariuri online. Aceste site-uri de pariuri ofera multe avantaje importante, iar unul dintre acestea este reprezentat de ofertele bonus.

In casele de pariuri de pe internet vei intalni bonusuri la tot pasul, fie ca vorbim despre bonusuri de bun venit, bonusuri pentru clientii existenti sau diferite concursuri cu premii. In randurile de mai jos iti voi spune care sunt cele mai populare tipuri de bonusuri intalnite la agentiile online de pariuri.

Cele mai populare bonusuri la casele de pariuri online

Ofertele bonus reprezinta o buna metoda de atragere a jucatorilor noi pe site-ul unei agentii de pariuri. Tocmai din acest motiv operatorii de pariuri online incearca sa puna la dispozitia clientilor bonusuri cat mai interesante. Astfel, exista pe piata o multime de tipuri de oferte bonus pariuri, dintre care cele mai des intalnite oferte de bun venit sunt urmatoarele:

  • Bonus fara depunere

  • Bonus procent din suma depusa

  • Bonus pariu gratuit

  • Bonus pariu fara risc

Bonus fara depunere

Bonusurile fara depunere sunt la mare cautare in Romania. Este si normal sa se intample asta, deoarece prin intermediul unei astfel de oferte practic nu risti nimic, deoarece nu trebuie sa faci niciun depozit. Primesti bani bonus sau pariuri gratuite din partea agentiei, pe care le poti transforma in bani reali respectand conditiile de rulaj impuse.

Tot mai multe agentii de pariuri ofera bonus fara depunere, pentru ca in acest mod pot atrage destul de usor clienti noi pe site. Tinand cont ca practic riscul tau este zero, e clar ca trebuie sa profiti mereu cand ai ocazia de astfel de oferte.

Bonus procent din suma depusa

Acesta este cel mai intalnit tip de bonus pariuri de pe piata. In momentul in care efectuezi o depunere in contul tau vei primi drept bonus un anumit procent din aceasta. Procentele de bonus variaza de obicei intre 50% si 200% din suma depozitata. De asemenea, unele case de pariuri online ofera acest tip de bonus la primele 3 sau chiar 5 incarcari ale contului.

Bonus pariu gratuit

O alta oferta foarte populara in casele de pariuri online este reprezentata de pariurile gratuite. Exista diferite moduri de acordare a bonusurilor de tip pariu gratuit – in functie de suma depozitata, in functie de rulajul efectuat sau pariuri gratuite in suma fixa.

Practic primesti o anumita suma de bani pe care o vei putea folosi in cadrul unui singur pariu. Exista doua tipuri de pariuri gratuite: free bet si full bet. In urma pariului plasat cu un free bet vei pastra in cont doar profitul generat de acesta (daca este castigator), in timp ce la full bet pastrezi in cont intregul castig, adica miza impreuna cu profitul.

Bonus pariu fara risc

Desi nu este chiar atat de intalnit, totusi unele agentii de pariuri ofera si acest bonus de tip pariu fara risc. Aceasta oferta se refera la faptul ca primul pariu plasat pe respectivul site va fi fara risc. Asta inseamna ca, in cazul in care il vei pierde vei primi banii inapoi, sub forma de bonus (bani bonus sau pariu gratuit).

Este si aceasta o oferta destul de interesanta, deoarece astfel iti poti permite sa joci un prim pariu mai riscant, tinand cont ca oricum esti acoperit in caz de esec si iti vei primi banii inapoi.

Bonusuri pentru clientii existenti

Mai sus ti-am prezentat cele mai populare bonusuri de bun venit pentru clientii noi. Trebuie sa stii insa ca majoritatea agentiilor de pariuri online pun la dispozitie diverse oferte si pentru clientii existenti. Astfel, acestia pot obtine bonusuri de fidelitate, bonusuri fara depunere, bonusuri la reincarcarea contului, bonusuri pentru biletele multiple, cote marite si multe altele.

De asemenea, cele mai bune case de pariuri online organizeaza si diferite concursuri in mod regulat, punand la bataie premii de la bani bonus si pariuri gratuite si pana la gadget-uri de ultima generatie, masini sau excursii.

In concluzie, atunci cand vei paria intr-o agentie online te vei bucura de o multime oferte bonus foarte interesante. Prin intermediul acestora vei avea numai de castigat, obtinand bani in plus sau diverse beneficii care te vor ajuta sa fii mai profitabil la pariuri.

 

 (p)

 

Autor Frimu Ghinea 15 Noiembrie 2021, 10:48 IT
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii