Aplicații mobile pe care trebuie să le încerci

De Frimu Ghinea 22 Septembrie 2021, 19:40 IT

telefon aplicatii

Trăim în era în care telefonul mobil a devenit un prieten de nădejde. Acesta ne ajută în orice moment al zilei. Pe lângă funcțiile de bază care au devenit oarecum redundante, aplicațiile mobile sunt foarte eficiente pentru a duce la bun sfârșit anumite sarcini.

Aceste aplicații pot fi un asistent personal de cumpărături atunci când ne dorim să achiziționăm ceva de pe internet, o hartă mobilă, un loc în care găsim cele mai bune recomandări în ceea ce privește un hotel sau un loc în care avem la îndemână muzică pe toate gusturile. Însă când vine vorba să alegi câteva dintre cele mai bune aplicații, lucrurile se complică. Poate că rândurile următoare vor face lumină în acest sens.

Google Find My Device

Una dintre primele aplicații din această listă este de folos utilizatorilor de Android. Aceasta funcționează pe bază de GPS și poate fi folosită în momentul în care îți pierzi telefonul sau acesta îți este furat.

Mai mult de atât, cu această aplicație poți chiar să resetezi parolele sau chiar poți șterge toate datele de pe telefon. Un lucru important de reținut în cazul în care îți descarci această aplicație este să lași locația pornită în orice moment.

O funcție interesantă este abilitatea de a reda muzică pe telefon pentru a-l auzi și a intra mai ușor în posesia lui.

Aplicații pentru divertisment

Există multe aplicații interesant și distractive pe care le poți încerca. Poate că te-ai săturat de cele tradiționale de tipul TikTok sau YouTube. Cu toate că acestea pot să fie informative și te pot distra ore bune, uneori ai nevoie de mai mult.

În loc să petreci ori bune pe aceste aplicații, ai putea să-ți pui mintea la încercare și să accesezi câteva activități provocatoare pentru minte. Printre acestea se numără jocurile de tipul șahului, poker-ului, Sudoku sau alte tipuri de puzzle-uri pe care le poți descărca pe telefon gratuit. Dacă te gândești la o seară de karaoke cu prietenii, atunci Yokee Karaoke ar putea fi o opțiune bună.

Instasize

telefon cu aplicatii

O altă aplicație pe care trebuie să o încerci în cazul în care realizezi fotografii pe care să le publici pe rețele sociale este Instasize.

Practic, această aplicație îți pune la dispoziție o grămadă de fundaluri, elemente frumoase pe care să le folosești în pozele tale și multe alte opțiuni.

Aici găsești peste 100 de filtre originale, opțiunea de a ajusta culorile din fotografia ta, conținut exclusiv și unic. Cu alte cuvinte, o aplicație care îți permite să fii creativ și să realizezi mici opere de artă pe care prietenii tăi le vor aprecia.

Todoist

Aceasta este o aplicație practică, dar lucrul cel mai bun este că poate fi folosită atât pe telefon cât și pe laptop.

Cu ajutorul acesteia ai opțiunea de a adăuga sarcini și de a le aranja în funcție de prioritate. Poți să selectezi și data până când acestea trebuie să fie gata și ai chiar o serie de caracteristici care te vor ajuta să fii mai productiv.

Este de la sine înțeles faptul că datele de sincronizează în mod automat pe toate dispozitivele iar acest lucru te ajută să economisești timp și să îți eficientizezi progresul zilnic.

Ține evidența sănătății tale

În ultima vreme din ce în ce mai multe persoane au devenit interesate de un stil de viață sănătos. Din fericire, este de partea noastră și de data aceasta și ne oferă posibilități de a ne menține sănătatea sub control. Cum putem face acest lucru? Bineînțeles, cu ajutorul unei aplicații mobile.

Poate că telefonul tău are deja o astfel de aplicație preinstalată, dar în magazinul online găsești mult mai multe opțiuni gratuite care îți pun la dispoziție de la exerciții pe care să le practici până la idei de diete sau chiar rețete.

Câteva opțiuni care ar putea fi pe placul tău sunt: RockMyRun, Openfit, Onyx, Nike Training Club, Map My Fitness sau 7 minute workout app.

Dacă tot ai o mulțime de aplicații în telefon, ar fi păcat să nu alegi câteva opțiuni care simplifică viața într-un fel sau altul. Fie că încerci să te menții în formă, vrei să te distrezi alături de prieteni sau ai nevoie de o aplicație pentru a-ți găsi telefonul mobil, opțiunile de mai sus ar putea să-ți fie de folos.  

(P)

 

Autor Frimu Ghinea 22 Septembrie 2021, 19:40 IT
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii