3 milioane de noi tablete Apple vandute

De AGERPRES 20 Martie 2012, 13:47 IT
Grupul american Apple Inc a anunţat că a vândut peste trei milioane de exemplare din noua sa tabletă iPad de la lansarea sa, vineri, pe 11 pieţe din întreaga lume, transmite Reuters. 'Este cea mai puternică lansare a unei tablete iPad pe care am înregistrat-o până acum', a declarat vicepreşedintele de marketing de la Apple, Philip Schiller.

Comparativ, atunci când Apple a lansat versiunea originală a iPad a avut nevoie de 28 de zile pentru a trece pragul de un milion de unităţi vândute.

La începutul acestei luni, Apple a prezentat cea de-a treia versiune a tabletei sale iPad, dotată cu display Retina, cu o rezoluţie de 2.048x1.536 şi o densitate a pixelilor de 264ppi, precum şi cu un procesor Apple A5X.

Vinerea trecută, noua tabletă iPad a ajuns pe rafturile magazinelor Apple din SUA, Marea Britanie, Australia, Canada, Franţa, Germania, Hong Kong, Japonia, Singapore, Elveţia, Puerto Rico şi Insulele Virgine /SUA/. Începând cu data de 24 martie produsul va fi lansat pe alte 24 de pieţe, inclusiv în România.


 

Autor AGERPRES 20 Martie 2012, 13:47 IT
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Litera 13  carti pdf gratis

 

 

Publicitate