Unitatile scolare din judetele afectate de viscol, in atentia MEN

De A.Frangu 25 Ianuarie 2014, 20:04 Invatamant
Pentru siguranta elevilor si cadrelor didactice, functie de evolutia vremii in judetele aflate sub atentionare de cod portocaliu, inspectoratele scolare vor stabili masurile care se impun a fi luate privind sistarea cursurilor pentru ziua de luni, 27 ianuarie si vor raporta periodic la MEN, precizeaza comunicatul MEN pe care il redam integral:

Ministerul Educaţiei Naţionale monitorizează, cu atenţie, situaţia unităţilor şcolare din judeţele aflate sub atenţionare de cod portocaliu. Inspectoratele şcolare judeţene/ al municipiului Bucureşti au obligaţia de a se afla în legătură permanentă cu toate instituţiile care răspund de situaţiile de acest gen - Prefectura, Primăria, Consiliul Judeţean, Poliţia, ISU.

Inspectoratele au obligaţia de a raporta, periodic, MEN evoluţia situaţiei şi măsurile care se impun privind posibilitatea frecventării cursurilor de către elevi şi cadrele didactice pentru luni, 27 ianuarie. MEN atrage atenţia că deciziile inspectoratelor şcolare trebuie să aibă ca punct de plecare siguranţa elevilor şi a personalului didactic şi  nedidactic.

În funcţie de situaţia vremii, înregistrată pe parcursul zilei de duminică, 26 ianuarie, inspectoratele şcolare judeţene/ al municipiului Bucureşti vor hotărî dacă şi unde se va dispune sistarea cursurilor pentru ziua de luni, 27 ianuarie.

Deciziile vor fi aduse la cunoştinţa MEN duminică, 26 ianuarie, cel târziu până la ora 17.00 şi vor fi făcute publice.

 

Autor A.Frangu 25 Ianuarie 2014, 20:04 Invatamant
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii

 

Publicitate