Gala SuperTeach 2022 Children first – invitație pentru mediul de business de a contribui la transformarea educației

De Frimu Ghinea 25 Mai 2022, 18:15 Invatamant

super teach 2022

Cea de-a 5-a ediție a Galei Superteach 2022 Children First va avea loc pe 1 iunie la Crowne Plaza București din dorința profesorilor și antreprenorilor implicați în proiect de a le oferi copiilor cel mai de preț cadou de ziua lor: o educație cu mentalitate deschisă, respectiv profesori implicați, atenți, care să îi pregătească cu adevărat pentru viitor.

”Cât mai mulți reprezentanți ai mediului de business sunt așteptați să participe la Gala SuperTeach și să susțină acest proiect de reconstruire a educație pe principii de mentalitate deschisă. Este timpul ca toți cei care pot aloca resurse să se implice în transformarea educației pentru a ne bucura cu toții de beneficiile acestei investiții în viitor, printr-o economie prosperă, nivel de trai ridicat, împlinirea oamenilor și o societate sănătoasă în ansamblu”, spune Oana Zapca, Director Executiv SuperTeach.

Evenimentul are ca obiectiv strângerea de fonduri necesare susținerii și creșterii comunității SuperTeach. De asemenea, Gala îi va aduce în lumina reflectoarelor pe acei dascăli cu mentalitate deschisă care au dovedit că se poate face și o altfel de școală în România, una bazată pe implicare, creativitate și învățare-continuă în scopul dezvoltării potențialului fiecărui copil.

 

Autor Frimu Ghinea 25 Mai 2022, 18:15 Invatamant
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii