Serbare de sfârșit de calendare, la Școala ”Vasile Alecsandri”

De Ionel Lazarică 22 Decembrie 2017, 10:51 Invatamant

serbare  serbare 3

Joi, 21 decembrie 2017, la Școala Gimnazială ”Vasile Alecsandri” a avut loc ”Balul Sărbătorilor de Iarnă” la care au participat elevi și cadre didactice din învățământul primar și gimnazial. Astfel, într-o atmosferă de entuziasm, specifică vârstei, elevii în cauză, cu vacanța în gând și-n priviri, au prezentat momente artistice cu o tematică diversă, respectiv scenete, dansuri moderne, momente comice, dar și jocuri tradiționale și colinde de Crăciun.
serbare 2  serbare sc. V.Alecsandri
Cei care i-au îndrumat și și-au adus aportul la buna desfășurare a activității au fost prof. înv. primar Constantin Safta, Butoi Ioana și Chirchiboi Camelia.

miss si mister Craciun

Punctul culminant al festivității a fost reprezentat de probele în urma cărora au fost desemnați câștigătorii premiilor de Miss și Mister Crăciun, respectiv Laura Dinu (clasa a VI-a A) și Robert Matei (clasa a VIII-a A). Au urmat concursuri de kendama și abilități motrice, multe soldate cu eșecuri care au stârnit hohote de râs din partea asistenței.

În încheiere a fost organizată o tombolă  pentru participanți, unde premiile au fost pe măsura așteptărilor.
Activitatea a fost organizată de  prof. Dimian Mia, Labeș Carmen și Bădără Violeta și s-a desfășurat sub coordonarea prof. Mălâia Gabriela (directorul școlii) și prof. înv. primar Grigoriță Alina (director adjunct).

”Am vrut să aducem în școală spiritul Crăciunului, în condițiile în care copiii așteaptă cu nerăbdare această perioadă, nu numai pentru cele mai dulci surprize, dar și pentru bucuria de a dărui și primi cadouri simbolice, într-o lume în care aspectele materiale ale existenței sunt, se pare, din ce în ce mai importante..” - ne-a declarat prof. Mălâia Gabriela, directorul instituției școlare.

 

Autor Ionel Lazarică 22 Decembrie 2017, 10:51 Invatamant
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii