Schimbare de conducere la Consiliul Judetean al Elevilor

De Frimu Ghinea 31 Octombrie 2012, 18:20 Invatamant
Luni 29 octombrie 2012, la sediul Inspectoratului Scolar Judetean, au avut loc alegerile pentru conducerea Consiliului Judetean al Elevilor Braila. La acest eveniment au participat lideri ai elevilor din tot judetul, dar si observatori externi, precum Viorel Grosu, presedintele Asociatiei Pro-Democratia.In deschidere, Cristea Alin, fostul lider al elevilor braileni, le-a spus elevilor ca votul lor este mai mult decat important si ca are incredere ca noua conducere va fi la fel de independenta si va mentine consiliul in afara presiunilor factorilor externi.

"Dupa luni si luni de activitate si reforma, dupa zeci de aparitii in presa locala, nationala dar si internationala si dupa ce am adus Braila pe locul I, voi ramane un senior activ, in care voi elevii, aveti incredere, si cum v-am spus si atunci cand am plecat, nu exista compromis cand vine vorba de reprezentarea intereselor voastre" a declarat Cristea Alin.

Noul presedinte al Consiliului Judetean  al Elevilor este Piper Roxana, liderul elevilor din Liceul Pedagogic si o apropiata a fostului presedinte al CJE Braila. In mandatul anterior, Roxana a fost
vicepresedinte."Vom continua sa muncim, sa aratam Brailei ca existam, vom merge pe drumul deschiderii si implicarii. Interesele elevilor vor fi mereu pe primul loc pentru noi. Sunt lucururi in care credem, si nu ne vom lasa batuti" a precizat Piper Roxana, liderul elevilor braileni.Printre membrii noii conduceri se afla elevi de la "Cerna", "Balcescu", "Moisil", "Istrati".

 

Autor Frimu Ghinea 31 Octombrie 2012, 18:20 Invatamant
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii