S-a lansat prima ediție a concursului național de limba engleză Mirunette Language Competition

De Frimu Ghinea 05 Februarie 2013, 13:34 Invatamant
S-a lansat prima ediție a concursului național de limba engleză Mirunette Language Competition, organizat de Mirunette International Education în parteneriat cu Inspectoratul Școlar al Municipiului București!

Marile premii oferite elevilor sunt două tabere GRATUITE de limba engleză de 2 săptămâni în Anglia! Taberele sunt oferite de organizatorul concursului: Mirunette International Education. Alte premii sunt: examene de limba engleză oferite de British Council, precum și cărți, dicționare și materiale educaționale oferite de Editura Niculescu, Okian, Grup Educațional Uniscan, Libraria Engleză Anthony Frost, Pigna România, Solve Perform și Eurodidactica. De asemenea, Mirunette Language Competition se bucură de susținerea partenerului cultural - Muzeul Național de Istorie Naturală “Grigore Antipa”. Toți elevii înscriși valid în concurs vor primi și un certificat de participare!

Profesorii de limba engleză care susțin cei mai mulți elevi la înscrierea în concurs pot primi GRATUIT posibilitatea de a participa ca group-leader, în tabere de limba engleză in Anglia! De asemenea, toți profesorii care își înscriu elevii la concurs vor primi certificat de participare.

Concursul se adresează elevilor (cu varsta între 10 și 17 ani) și profesorilor de limba engleză, iar participarea este GRATUITĂ. Prima etapă a concursului se desfășoară între 1 februarie 2013 și 31 martie 2013 – etapa de înscrieri on-line. Toate detaliile cu privire la participare, calendar concurs, premii și înscriere se găsesc pe www.mirunette.ro.

 

Autor Frimu Ghinea 05 Februarie 2013, 13:34 Invatamant
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii

 

Publicitate