De la „Școala altfel” la „Vacanța …ARTfel”!

De Redactia 30 Ianuarie 2019, 13:54 Invatamant

MNAR lansează o (nouă) provocare jucăușă: învățăm dintr-o…privire!

Vizite exploratorii și ateliere creative reunite în programe interactive stau la baza ofertei educative a muzeului. Aceasta se adresează profesorilor și elevilor din toate ciclurile, ca și familiilor dornice să facă din artă o prezență în viața lor și a copiilor.

Vacanța …ARTfel! Ateliere pentru copii, părinți, bunici în perioada 6-9 februarie 2019
Oferta se adresează copiilor jucăuși, inteligenți, sensibili, dornici să facă înconjurul lumii prin artă pe parcursul a patru programe interactive cu durata de circa 3 ore.
Ai un copil între 7-12 ani și vrei să-i oferi o vacanță ARTfel chiar aici, în București? Profită de ocazie și înscrie-l la unul din cele patru ateliere de vacanță organizate la Muzeul Național de Artă al României (sau, de ce nu, chiar la toate!). O ocazie unică de a explora expozițiile temporare prin desen, cuvânt, modelaj, și de a cutreiera lumea din România până în Japonia cea îndepărtată trecând prin Parisul lui Brâncuși în patru sesiuni.

Oferta pentru școli
Începând cu 11 februarie primim înscrieri la programele interactive și Atelierele Marii Uniri ce vor avea loc în perioada 19 februarie – 15 iunie 2019.
Oferta este organizată pe cicluri - preșcolar, primar, gimnazial, liceal - și adaptată fiecărui grup de vârstă. Programele au la bază contactul direct cu opera de artă originală și procesul de creație ca modalitate de explorare a relației cu sine și cu lumea. Ele contribuie la dezvoltarea curiozității și a sensibilității.

 

Autor Redactia 30 Ianuarie 2019, 13:54 Invatamant
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii