Înscrierile la a doua sesiune a bacalaureatului încep pe 11 Iulie

De AmosNews 07 Iulie 2011, 22:18 Invatamant
Absolvenţii de liceu care nu au reuşit să aibă o medie necesară obţinerii diplomei de bacalaureat sau cei care nu s-au putu prezenta la examene vor avea o nouă posibilitate în cea de-a doua sesiune. Înscrierile pentru a doua sesiune a bacalaureatului vor avea loc între 11 şi 15 Iulie.

Evaluarea competenţelor lingvistice de comunicare orală la limba română va avea loc în zilele de 22 si 23 August.

Intre 22 si 24 august vor fi evaluate competentele de comunicare la limba materna, in zilele de 23 si 24 august - la limba de circulatie internationala, iar in zilele de 25 si 26 august va avea loc evaluarea competentelor digitale.

Probele scrise vor incepe in data de 29 august cu limba si literatura romana, iar in 30 august la limba materna si in 31 august proba obligatorie a profilului.

In data de 2 septembrie va avea loc proba la alegere a profilului si a specializarii. Afisarea rezultatelor se va face in 4 septembrie si tot atunci vor putea fi depuse contestatiile. Rezultatele finale vor fi afisate in data de 7 septembrie.

Ministrul educatiei, Daniel Funeriu, a declarat la inceputul acestei saptamani ca nu se asteapta la o scadere a standardelor la sesiunea din toamna a bacalaureatului, nici la celelalte examene care vor urma.


 

Autor AmosNews 07 Iulie 2011, 22:18 Invatamant
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii

 

Publicitate