Elevi de la Liceul Teoretic „Panait Cerna” au participat la proiectul eTwinning „My Paradise -like Country”

De Alexandrina Iordache 18 Iunie 2019, 12:15 Invatamant

proiect CernaLiceul Teoretic „Panait Cerna” din Brăila a derulat, în anul școlar 2018-2019, proiectul eTwinning „My Paradise -like Country”. Tema abordată de proiect este Patrimoniul cultural din perspectiva înțelegerii acestei noțiuni, a conștientizării și a valorificării ei pozitive de către tânără generație.

La proiect au participat echipe din șase țări: România, Turcia, Italia, Croația, Albania și Tunisia. 

Proiectul a avut ca scop dezvoltarea toleranței și a respectului pentru alte culturi precum și entuziasmul pentru munca in echipă iar limba de derulare a fost engleza întrucât s-a avut în vedere și dezvoltarea competențelor lingvistice, alături de cele digitale și socio-istorice.

echipa Cerna

Echipa din România a fost formată din elevii: Andrei Andreea, Anghel Viviana, Anton Ionut, Constantin Ionuț, Drăguț Andrei, Zainea Adina, coordonați de profesor Khattak Daniela.

Elevii români au folosit tradiții din artă, mâncare și jocuri, transpuse digital în web 2.0.

Alături de elevi au fost și părinții care au participat cu entuziasm la proiect, dintre aceștia remarcându-se doamna Anton Georgeta.

Principalul beneficiu al participării la acest proiect este promovarea unei imagini pozitive a Liceului Teoretic „Panait Cerna”, unitate de învățământ cu profesori dedicați și elevi ambițioși interesați de problemele lumii în care trăiesc.

 

Autor Alexandrina Iordache 18 Iunie 2019, 12:15 Invatamant
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii