Elevi braileni premiati la Concursul National Mirunette Language Competition

De Alexandrina Iordache 05 Iunie 2013, 14:45 Invatamant
Pe 1 iunie 2013, de Ziua Copiilor, Mirunette International Education, in parteneriat cu Inspectoratul Scoalar al Municipiului Bucuresti, a desemnat castigatorii concursului national de limba engleza Mirunette Language Competition - editia 1, la muzeul Grigore Antipa din Bucuresti, trei elevi braileni numarandu-se printre castigatori.

Printre cei 47 de elevi finalisti s-au numarat si 3 elevi braileni. La categoria de varsta 14-17 ani premiul I a fost castigat de braileanca Gheorghe Gabriela Bianca, de 14 ani,  iar la categoria 10-13 ani  elevii braileni Badea Andrada Georgiana, de 10 ani si Oprea Alexandru, de 13 ani, s-au numarat printre finalisti.

La concurs au participat 2000 de elevi din toata tara, impartiti pe doua categorii, cu varste cuprinse intre 10-13 ani, respectiv 14-17 ani; elevii pasionati de limba engleza si cu real talent la scris dovedindu-si astfel pregatirea, nivelul de limba engleza si capacitatea de concentrare.

In cadrul acestui eveniment in afara de cei 47 de elevi finalisti au fost premiate si 4 profesoare, iar premiile oferite de Mirunette International Education pentru locul I au constat in locuri in tabere internationale de limba engleza, in Marea Britanie, pe o perioada de 2 saptamani. Toti elevii si profesorii participanti au primit certificate de participare, iar elevii si profesorii finalisti au primit diplome de merit.

La finalul festivitatii s-a organizat o TOMBOLA cu premii pentru toti copiii participanti!

 

Autor Alexandrina Iordache 05 Iunie 2013, 14:45 Invatamant
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii