Concursul Național ”Schimb violența pe voluntariat!”, termen limită de înscriere 15 martie 2018

De A.Frangu 26 Ianuarie 2018, 12:18 Invatamant

concursElevi din ciclul gimnazial, liceal, cadre didactice și orice alte persoane interesate pot participa la Concursul Național ”Schimb violența pe voluntariat!”, data limită de înscriere 15 martie 2018. ANMRF LOUIS PASTEUR - Clubul Voltin Braila vă invită să participați la acest concurs care este structurat pe trei secțiuni:
I.   Creație literară - compunere, eseu, poezie
II.  Film - maxim 5 minute
III. Poster, afiș
Se acordă diplome pentru locurile I, II, III, mențiuni pentru fiecare secțiune și categorie de vârstă și diplomă de participare. Fiecare participat se poate înscrie la concurs cu o singură lucrare.Taxa de participare pentru elevi este de 15 lei iar pentru pentru cadrul didactic care nu este coordonator sau alte categorii de persoane interesate de activitate este de 30 lei. Lucrările se trimit însoțite de fișa de înscriere, în format electronic-obligatoriu, și dovada achitării taxei până la data de 12 martie 2018 la adresa de email club.voltin.evs@gmail.com.

Regulamentul concursului:
Concursul pleacă de la următoarele date:
30 ianuarie - Ziua Internațională a Nonviolenței în școli
- Ziua Internațională a Nonviolenței în școli a apărut în anul 1964, ca o inițiativă de pionierat mondială, neguvernamentală, neoficială, independentă și voluntară, care se desfășoară acum în școli și centre de educație din întreaga lume.
- 30 ianuarie -ziua comemorării lui Mahatma Gandhi - este prilejul promovării educației permanente în și pentru armonie, toleranță, solidaritate, respect pentru drepturile omului, nonviolență și pace.
Activitatea precede proiectul ”Voluntariatul, o soluție la violență” Programul Erasmus+, finanțat de Comisia Europeană ce va fi implementat de ANMRF ”Louis Pasteur” Dej filiala Brăila, Club Voltin, timp de 9 luni pe parcursul anului 2018.
Elevii pot participa la concurs individual sau în grupuri de maxim 2 persoane sub coordonarea unui cadru didactic.
Cadrele didactice coordonatoare primesc diploma de participare în cazul în care nu participa cu lucrare, sau diplomă de premiere pentru lucrarea personală înscrisă la concurs, DVD-ul activității cu ISBN și adeverință de coordonare.
Cadrele didactice se pot înscrie în concurs și cu lucrări personale, fără a coordona elevi.
Lucrările se trimit însoțite de fișa de înscriere, în format electronic-obligatoriu, și dovada achitării taxei până la data de 12 martie 2018 la adresa de email club.voltin.evs@gmail.com.
- Pentru secțiunea de creații literare materialele se trimit în format word, maxim 3 pagini A4, Times New Roman. Lucrările trebuie să pornească de la următoarea frază: ”Istoria unei vieți: schimb violența pe voluntariat!”.
- Filmele de maxim 5 minute cu referire la violența în școli, se trimit în format electronic pe e-mail, denumite cu numele autorului.
- Posterele, afișele se trimit în format electronic pe e-mail, fotografiate sau sscanate în format JPG și denumite doar cu numele autorului.
- Lucrările trimise trebuie să conțină numele autorului, unitatea școlară și profesorul coordonator. Fișa de înscriere se trimite în format electronic.
- Toate materialele înscrise în concurs trebuie să fie originale.
- Dacă mesajul dumneavoastră are un conținut mai mare de 25 MB atunci trimiteți materialele printr-un site de transfer (www.wetransfer.com), însoțite de fișa de înscriere.
- Nerespectarea regulamentului ne pune în situația de a descalifica participantul.
- Deciziile juriului sunt definitive și nu pot face obiectul vreunei contestații.
- Pentru cei care doresc semnarea acordului de parteneriat, vă rugăm să trimiteți acordul de parteneriat scanat în format PDF pe e-mail. Un exemplar de acord, înregistrat și semnat, va fi returnat împreună cu diplomele.

Taxa de participare: Taxele solicitate reprezintă sprijinul dumneavoastră în a obține ISBN pentru DVD-ul cu lucrări, realizarea diplomelor și taxele poștale pentru transmiterea materialelor către dumneavoastră.
Fiecare participant își achită taxa de participare și primește diploma de premiere participare și DVD-ul activității.
Taxa de participare pentru elevi: 15 lei.
Taxa de participare pentru cadrul didactic care nu este coordonator sau alte categorii de persoane interesate de activitate: 30 lei.
Taxa se achită prin transfer bancar (inclusiv online banking) de la orice bancă sau prin mandat poștal de către profesorul coordonator sau de către persoanele care participă individual.

Date necesare:
IBAN: RO96 RNCB 0048 0259 2442 0001
TITULAR: ASOSCIAȚIA NAȚIONALĂ MUTUALĂ ROMANIA FRANȚA LOUIS PASTEUR DEJ - FILIALA BRĂILA
Cu textul ”Participare concurs antiviolență”

Contact:
ASOSCIAȚIA NAȚIONALĂ MUTUALĂ ROMANIA FRANȚA LOUIS PASTEUR - CLUB VOLTIN
Tel.: 0747027572 - persoană de contact Dincă Patricia
E-mail: club.voltin.evs@gmail.com

 

Autor A.Frangu 26 Ianuarie 2018, 12:18 Invatamant
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii