Faza locală a Olimpiadei de Religie

De Basilica 25 Ianuarie 2016, 08:53 Invatamant

În perioada 22 - 23 ianuarie 2016, în Arhiepiscopia Dunării de Jos s-a desfășurat faza locală a Olimpiadei de Religie, competiție organizată de Inspectoratele Şcolare Judeţene din Galaţi şi Brăila în cooperare cu Eparhia Dunării de Jos, după cum ne-a precizat Pr. Gabriel Molocea, Consilier misionar şi mass-media al Eparhiei.

La concurs au participat aproximativ 1.300 de elevi din clasele VII - XII, care au promovat etapa pe școală în cele două județe ale Eparhiei, Galați și Brăila.

În municipiul Galați, evenimentul a fost găzduit de centrul de examen de la Școala Gimnazială Ștefan cel Mare.Pentru elevii de la unitățile de învățământ din județul Galați au fost organizate centre de examen la Colegiul Național de Agricultură și Economie, Tecuci și la Școlile Gimnaziale din localitățile Slobozia Conachi și Măstăcani.

În județul Brăila, faza locală a Olimpiadei de Religie a fost organizată vineri, 22 ianuarie a.c. la nivelul fiecărei unități de învățământ. Tematica pentru olimpiadă cuprinde materia de studiu a primelor două unități de învățare, conform programelor școlare în vigoare pentru disciplina Religie.

Subiectele au fost elaborate de către o comisie de profesori metodologi, pe baza programei anuale de studiu, pentru fiecare judeţ în parte.
Etapa județeană a Olimpiadei de Religie se va desfășura în data de 5 martie 2016.

 

Autor Basilica 25 Ianuarie 2016, 08:53 Invatamant
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii