Conducere nou aleasă de Liga Studenților din Universitatea Maritimă Constanța

De Frimu Ghinea 23 Iunie 2023, 18:09 Invatamant

În cadrul Adunării Generale a Ligii Studenților din Universitatea Maritimă Constanța, din data de 14 iunie 2023, a fost ales noul Birou Executiv al organizației pentru mandatul 2023-2024.

În urma voturilor membrilor activi, organizația va fi condusă în următorul mandat de următorii studenți: 
Andrei-Ștefan CAȚĂR – Președinte
Florentin CALOIANU – Vicepreședinte
Dragoș Ionuț GOMOI – Secretar General
Ioana Cristina COSTACHE – Coordonator al Departamentului Educațional
Emilia Ioana ASOFRONIEI – Coordonator al Departamentului Social
Emanuela MONIA – Coordonator al Departamentului PR & IT
Andrei NICULIȚĂ – Coordonator al Departamentului Resurse Umane
Andrei Cătălin POPA – Coordonator al Departamentului Proiecte
Silviu Cristian DINCĂ – Coordonator al Departamentului Financiar
George Leonard NICUȚ – Cenzor

Pe lângă alegerile desfășurate, mebrii organizației au mai stabilit și strategia de promovare și organizare a proiectului ”Maritime Summer University”, care se va desfășura la sfârșitul lunii iulie.

”Mandatul ce tocmai s-a încheiat a fost o adevărată provocare pentru mine, totul era nou, totul trebuia repus pe picioare după letargia creată de pandemie, Liga avea nevoie de un nou început. Din punctul meu de vedere cred că în proporție de 90% ne-au ieșit toate planurile propuse și oamenii din jurul meu s-au suprasolicitat pentru a îndeplini scopul organizației. Deși am întâmpinat provocări foarte mari în anumite moment, am demonstrat încă o dată că LSUMC este un vârf de lance al mișcării studențești din România. Pentru următorul an ne propunem să creăm un nou standard de calitate pentru mandatele viitoare, să ne facem treaba pe reprezentare cât mai bine, să desfășurăm proiecte într-o manieră cât mai eficientă, să monitorizăm și să intervenim în activitatea academică din cadrul universității și să luăm permanent pulsul stării studenților.Mă înclin în fața fostului Birou Executiv, le mulțumesc pentru tot ce au oferit organizației și studenților, sunt recunoscător domnișoarei alumn Elena Ionașcu și sunt încrezător în noua echipă că va întrece toate așteptările.” – Andrei-Ștefan CAȚĂR, Președinte LSUMC.

Liga Studenților din Universitatea Maritimă Constanța, este o organizație non-guvernamentală, reprezentativă la nivelul Universității Maritime din Constanța, ce are ca obiective principale promovarea și apărarea drepturilor și intereselor studenților, precum și implicarea la nivel național în luarea deciziilor în învățământul superior, prin afilierea și statutul de membru cu drepturi depline al Alianţei Naţionale a Organizaţiilor Studenţeşti din România (ANOSR). De asemenea, experiența de peste 33 de ani a organizației a determinat acționarea pentru apărarea libertăților democratice și drepturilor omului, ocupându-și astfel locul binemeritat în rândul organizațiilor studențești de referință de pe plan local și național.

 

 

Autor Frimu Ghinea 23 Iunie 2023, 18:09 Invatamant
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii