Cea de-a doua probă scrisă a examenului de Evaluare Națională

De Comunicat 17 Iunie 2020, 21:53 Invatamant

Astăzi, 17 iunie, s-a desfășurat cea de-a doua probă scrisă a examenului de Evaluare Națională – la disciplina Matematică.

La această probă de examen au fost prezenți 2219 candidați, iar 318 nu s-au prezentat la examen. Un număr de 0 candidați au avut temperatura peste maximul admis. Aceștia vor susține examenul în sesiunea specială din data de 30 iunie. Alți 0 candidați au susținut examenul cu subiectele de rezervă, iar pentru tentativă de fraudă a fost eliminat 1 candidat, lucrarea acestuia fiind notată cu 1(unu).

Subiectul și baremul de corectare pentru proba de Matematică au fost/vor fi publicate de către Centrul Național de Politici și Evaluare în Educație, pe site-ul subiecte.edu.ro, la ora 15.00.
Mâine, 18 iunie, 10.294 de elevi vor susține proba scrisă la Limba și literatura maternă.
Primele rezultate vor fi afișate luni, 22 iunie, până la ora 14:00. Contestațiile pot fi depuse atât în format fizic, cât și electronic, în zilele de 22 iunie (în intervalul orar 16:00 - 19:00) și 23 iunie (în intervalul orar 8:00 - 12:00). În acest caz, al depunerii contestațiilor, candidații completează, semnează și depun/transmit electronic și o declarație-tip în care se menționează faptul că au luat cunoștință că nota acordată ca urmare a soluționării contestației poate modifica, după caz, nota inițială, prin creștere sau descreștere.

Pentru candidații minori, declarația-tip este semnată și de către părinții/reprezentanții legali ai acestora. Rezultatele finale vor fi anunțate sâmbătă, 27 iunie.

 

 

Autor Comunicat 17 Iunie 2020, 21:53 Invatamant
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii