Ce convingeri limitative ai care te impiedica sa urmezi un set de cursuri limbi straine

De Frimu Ghinea 03 Februarie 2022, 13:09 Invatamant

ibsent cursuri limbi straine

Multi oameni viseaza sa invete o limba straina. Ei planuiesc pentru o lunga perioada de timp, descarca aplicatii, aplica la cursuri limbi straine online, asteapta momentul perfect, dar ceva iese in cale tot timpul. Care e motivul? Ce te opreste? De vina sunt convingerile limitative.

  • Nu am timp sa invat o limba noua”

Gaseste doar cateva minute pe zi: la pranz, in transport, inainte de somn pentru a invata ceva nou cu ajutorul unui set de cursuri limbi straine si nu mai da vina pe timp. Este mai bine asa decat sa astepti luni intregi pentru o ora libera.

  • Am o memorie proasta si nu am abilitati”

Memoria nu este niciodata rea, ea poate fi antrenata. Mai mult antrenament inseamna o memorie mai buna. Si toata lumea are capacitatea de a invata o limba straina!

  • Ma simt ca un caine – inteleg totul, dar nu pot vorbi”

Pentru a vorbi, trebuie sa vorbesti. Incepe sa vorbesti singur (folosind un reportofon, poezii, cantece). Cand te obisnuiesti sa vorbesti singur, cauta un interlocutor si vorbeste cu el. Treptat, frica de dialog va disparea.

  • Accentul meu este ingrozitor!”

Nimeni nu acorda atentie accentului. Este diferit pentru fiecare, iar in Marea Britanie, in general, se gasesc diferite dialecte aproape la fiecare patruzeci de kilometri.

  • Exista atat de multe manuale, aplicatii, canale in jur - nu stiu de ce sa ma apuc”

Doar incepe cu orice. Si fa acest „orice” timp de cel putin cateva saptamani. Vei fi surprins de modul in care regularitatea te va ajuta sa intelegi ce functioneaza si ce nu, ce vrei mai mult si unde sa mergi mai departe. Alegerea modalitatilor de studiu ar trebui sa dureze mai putin timp decat studiul in sine.

Unul dintre cele mai potrivie metode de a invata o limba straina este de a plica la cursurile online oferite de IBSEN - o comunitate construita pe baza calitatilor:

  • Atentie orientata catre cursanti

  • Profesori deschisi si empatici

  • Cursuri personalizate

Tu ce convingeri limitative ai?

Doar gandeste-te cat de utila este invatarea limbilor straine pentru creier si autodezvoltare si vina cu un abordare noua pentru tine.

Daca vrei si tu sa scapi de convingerile limitative si sa iti schimbi viata spre bine, alege un curs de limbi straine si succesul va fi de partea ta.

 

(P)

 

 

Autor Frimu Ghinea 03 Februarie 2022, 13:09 Invatamant
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii