5 mai ultima zi de înscriere la Școlile Militare de Subofițeri Jandarmi din Fălticeni sau Drăgășani

De Comunicat 28 Aprilie 2023, 21:31 Invatamant

Data de 5 mai 2023 este ultima dată până la care tinerii cu vârsta până în 27 de ani împliniți se pot înscrie la concursul de admitere la una dintre Școlile Militare de Subofițeri Jandarmi din Fălticeni sau Drăgășani. Fiecare unitate de învățământ are disponibile 350 de locuri, per total fiind 700 de locuri alocate acestei sesiuni de admitere.

Cererea-tip de înscriere și, după caz, consimțământul privind solicitarea extrasului de pe cazierul judiciar de către unitatea de recrutare, se transmite exclusiv în format electronic, la adresă de e-mail resurseumane@jandarmeria-braila.ro.

Ulterior, întregul dosar de recrutare trebuie completat și transmis electronic până la data de 15 mai a.c.

Candidații trebuie să aibă vârsta cuprinsă între 18 și 27 de ani împliniți, sunt absolvenți de liceu cu diplomă de bacalaureat, cunosc foarte bine limba română și au o condiție fizică bună.

Toate informațiile necesare înscrierii și participării la procesul de recrutare pentru Școlile Militare de Subofițeri Jandarmi Fălticeni și Drăgășani pentru sesiunea aprilie – iunie 2023 sunt disponibile în anunțul postat pe site-ul Inspectoratului de Jandarmi Județean Brăila – secțiunea „Carieră”, accesând link-ul https://www.jandarmeria-braila.ro/cariera.html.

 

 

Autor Comunicat 28 Aprilie 2023, 21:31 Invatamant
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii