Ec. Ilie Dudulea preşedintele Casei de Ajutor Reciproc a Pensionarilor Brăila ne informează despre noul sediu al instituţiei

De Mihai Vintilă 03 Noiembrie 2013, 18:10 Interviu
Mihai Vintilă: Aveţi o investiţie în derulare , ne puteţi spune mai multe despre ea?
Ilie Dudulea: Investiţia pe care dorim să o realizăm a aparut ca o necesitate. Pentru clădirile existente s-au întocmit expertize care au recomandat mutarea sediului nostru din necesitatea de a respecta legislaţia în vigoare privind construcţiile.
Mihai Vintilă: Ce facilitaţi va avea noul sediu?
Ilie Dudulea: Investiţia se va desfăşura pe două obiective. Primul va fi centrul de prestări unde va avea loc activitatea de baza – lucrul cu pensionarii. Al doilea, centru social multifuncţional va avea cabinete medicale, un club şi o biblioteca care se vor face cu fonduri europene atrase. Construcţiile care sunt în faza de proiectare acum, vor fi moderne, respectându-se normele europene şi acordându-se o atenţie deosebită persoanelor cu dizabilităţi.Mihai Vintilă : Când credeţi că vor fi gata?
Ilie Dudulea: S-au obţinut acordurile şi avizele de la organele abilitate, având în vedere că sunt în sit istoric, şi s-a depus autorizaţia de desfiinţare. Pe sediul acestora se va construi noul centru de prestări servicii. Investiţia se va face din fonduri proprii şi eventual din credite bancare. Se acţionează pentru finalizarea proiectului tehnic, a caietului de sarcini, în vederea obţinerii autorizaţiei de construcţie. Apreciem să o obţinem până în ianuarie 2014.
Mihai Vintilă: C.A.R.P. Brăila are o nouă revistă gratuită trimestrială. Spuneţi-ne mai multe despre ea.
Ilie Dudulea: Revista „Casa Speranţei” a apărut ca o necesitate. Avem un număr mare de membrii, peste 47.000. În urma apariţiei revistei pensionarii vor lua la cunoştinţa despre activitatea Consiliului Director, decizii luate de acesta, vor putea afla drepturile şi obligaţiile statutare precum şi informaţii legate de alte activităţi ale casei.
Mihai Vintilă: Vă mulţumim şi vă dorim mult succes în proiectele dumneavoastră.

 

Autor Mihai Vintilă 03 Noiembrie 2013, 18:10 Interviu
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii

 

Publicitate