Locuitorii comunei brăilene Mircea Vodă au sărbătorit ziua comunei cu mare fast

De Gabriela Popa 21 August 2012, 08:46 InfoZone
Sâmbătă, 18 august 2012, comuna Mircea Vodă din judeţul Brăila a îmbrăcat straie de sărbătoare. Oamenii au venit cu mic cu mare în parcul central pentru a se distra şi a simţi cu adevărat că e zi de sărbătoare.

Şi anul acesta autorităţile locale s-au în trecut pe sine în organizarea manifestărilor culturale şi nu numai astfel încât la finalul zilei când s-a tras linis s-a constatat că totul a fost un succes total. Toate acestea nu ar fi fost posibile fără girul primarului comunei, Alexandru Moşescu care pe tot parcursul zilei a fost prezent printre oameni.Înainte de a începe propriu-zis distracţia, preotul din localitate a ţinut o slujbă de binecuvântare a oamenilor şi a locului. Apoi s-a dat startul la distracţie. Pe scenă a urcat o mirceancă adevărată, Cornelia Presada care a încins atmosfera cu câteva melodii populare. Apoi, trupa Exotic a oferit spectatorilor câteva dansuri dar nici copiii de grădiniţă nu s-au lăsat mai prejos, primind aplauze la scenă deschisă.

De asemenea, spectatorii au avut ocazia să îi aculte şi pe câţiva intrepreţi locali, printre ei fiind Aurelia Ionescu dar şi elevul Iulian Chioveanu, dansator în Ansamblul “Vulturaşul”, mândria comunei. Publicul a fost încântat de prestaţia categoriei 9-10 ani de Vulturaşi dar când cei mari au urcat pe scenă a fost un “delir”. Ultimii reprezentanţi locali au fost grupul Ionu de la satul Dedulaşti coordonat de către Florin Hanu.

După aceste prestaţii de excepţie, pe scenă au urmat şi fetele de la trupele Sensual, Retro şi Rustic.

Seara de sărbătoare s-a încheiat cu un superb foc de artificii oferit de către autoriţile locale.

 

Autor Gabriela Popa 21 August 2012, 08:46 InfoZone
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Litera 13  carti pdf gratis

 

 

Publicitate