Ansamblul Vulturasul din comuna Mircea Voda a oferit un spectacol de exceptie la Teatrul Maria Filotti

De Gabriela Popa 23 Noiembrie 2012, 08:16 InfoZone
Sala mare a Teatrului Maria Filotti a gazduit miercuri aseara un spectacol de exceptie sustinut de copii pentru profesorii si elevii din cele patru tari partenere in proiectul Comenius al Palatului Copiilor . La eveniment au participat si parintii dar si alte cadre didactice invitate.

Rand pe rand, pe scena au urcat formatii de dans modern si muzica populara dar si copii care au incantat publicul atat cu melodii de muzica usoara cat si populara. Seara s-a incheiat in ritmuri de dans popular iar copiii Ansamblului “Vulturasul”de la Mircea Voda au reusit si de data aceasta sa smulga aplauze si aprecieri la scena deschisa.



Alaturi de ei s-au aflat ca de obicei invatatorul Constantin Chisau, profesorul-coregraf Vasile Lipan, oamenii care depun tot sufletul pentru ca traditia populara sa mearga mai departe si care au demonstrat prin participari la diverse concursuri nationale si interjudetene ca stiu sa culeaga laurii gloriei impreuna cu copiii pe care ii pregatesc.

Copiii au fost si ei la fel de bucurosi ca au reusit sa smulga zambete pe fetele celor prezenti si au dansat frumos, fara emotii, asa cum numai ei stiu sa o faca.

 

Autor Gabriela Popa 23 Noiembrie 2012, 08:16 InfoZone
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii