Ziua Unirii sarbatorita la Braila

De Alexandrina Iordache 20 Ianuarie 2012, 14:08 In Obiectiv Braila
Marti, 24 ianuarie 2012, in Braila vor avea loc evenimente dedicate implinirii a 153 de ani de la Unirea Principatelor Romane. Manifestarile incep la ora 10,00, la Casa Tineretului din Braila, unde vor avea loc: un spectacol sustinut de Muzica Militară a Garnizoanei Brăila, un program artistic sustinut de elevi ai scolilor “Al.I. Cuza”, “M. Kogălniceanu”, “C.S. Aldea” si spectacolul oferit de corul Armonia.

La ora 11,00, pe Bulevardul Al.Ioan Cuza, la statuia domnitorului Al. I. Cuza, va avea loc ceremonialul militar urmat de intonarea Imnului National si serviciul religios oficiat de un sobor de preoti.

Dupa evocarea, de catre prefectul judetului Braila, a importantei zilei de 24 Ianuarie 1859 va avea loc momentul depunerii de jerbe si buchete de flori la statuia Voevodului Unirii.

Manifestarea este organizata de  Prefectura Brăila, Consiliul  Judeţean si Primăria Braila in colaborare cu Inspectoratul Şcolar Judeţean, Casa de Cultura a Municipiului Braila si Direcţia Judeţeană Brăila a Arhivelor Nationale.

In afara de oficialitatile orasului, la manifestare sunt asteptati elevi dar si braileni.

 

Autor Alexandrina Iordache 20 Ianuarie 2012, 14:08 In Obiectiv Braila
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii

 

Publicitate