Tinklub Braila : punctele de informare SEV o reusita

De Frimu Ghinea 13 August 2013, 16:42 In Obiectiv Braila
Centrul de Tineret Tinklub Braila isi continua activitatea la cele 8 puncte de informare SEV inaugurate la inceputul lunii august. Tineriii voluntari SEV din cadrul proiectului “Create your future on the green way” alaturi de voluntarii locali se afla in fiecare zi la punctul de infomare din incinta AJOFM Braila intre orele 9:00-11:00.
   
In urma anunturilor de informare si recrutare a voluntarilor nostri, am reusit sa trezim interesul tinerilor in legatura cu Serviciul European de Voluntariat si am avut inca din primele zile tineri care si-au exprimat dorinta de a aplica la un stagiu SEV intr-o alta tara.

Echipa de tineri voluntari s-a marit.

Lisa, voluntar SEV din Germania, a declarat: „Le-am povestit tinerilor ce inseamna SEV-ul din punctul nostru de vedere, ce am realizat noi pana in acest moment, si le-am explicat ca este o oportunitate de care trebuie sa  profite deoarece te ajuta sa te dezvolti pe toate planurile. Tinerii braileni cu care am vorbit au fost in general receptivi si au parut foarte incantati de ceea ce le-am explicat. Multi dintre ei mi-au spus ca vor aplica pentru un stagiu SEV”.
   
Punctele de informare SEV au rolul de a aduce la cunostinta tinerilor existenta Serviciului European de Voluntariat si oportunitatile pe care le ofera. Acestia pot afla in ce consta un stagiu de voluntariat SEV intr-o alta tara si cum pot beneficia de el chiar de la voluntarii care desfasoara un astfel de stagiu de voluntariat in cadrul Centrului de Tineret Tinklub Braila. Locatia pentru punctul de informare SEV este pusa la dispozitie de partenerul nostru, AJOFM Braila.
   
Deschiderea punctelor de informare este o activitate din cadrul proiectului „Create your
future on the green way” finantat de Comisia Europeana prin Programul Tineret in Actiune, Serviciul European de Voluntariat. Din proiect fac parte cei trei voluntari SEV: Lisa din Germania, Jackrite din Franta si Rui din Portugalia

 

Autor Frimu Ghinea 13 August 2013, 16:42 In Obiectiv Braila
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii

 

Publicitate