Sedinta extraordinara a Consiliului local municipal Braila, 23 februarie 2015

De A.Frangu 20 Februarie 2015, 17:41 In Obiectiv Braila

Luni, 23 frebruarie 2015, ora 10,00, în Sala Companiei de Utilitati Publice ”Dunarea” Braila are loc sedinta extraordinara a Consiliului local municipal Braila.


Proiectul ordinii de zi:

1) Proiect de hotărâre iniţiat de Primarul Municipiului Brăila privind: Aprobarea achiziției serviciului de întocmire a Studiului de fezabilitate și oportunitate și a Documentației de atribuire a gestiunii serviciului de iluminat public, precum și acordării de asistență tehnică, economică și juridică pe parcursul derulării procedurii, până la semnarea, după caz, a Contractului de delegare a gestiunii serviciului de iluminat public din Municipiul Brăila inclusiv.

2) Proiect de hotărâre iniţiat de Primarul Municipiului Brăila privind: Modificarea anexei la H.C.L.M. Brăila nr.98/29.03.2013 referitoare la „Aprobarea delegării dreptului de administrare către unităţile de învăţământ preuniversitar de stat din Municipiul Brăila, asupra clădirilor şi terenurilor aferente, ce aparţin domeniului public şi privat al Municipiului Brăila, în care acestea funcţionează”.

 

Autor A.Frangu 20 Februarie 2015, 17:41 In Obiectiv Braila
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii