Sedinta Colegiu Prefectural Braila - 20 noiembrie

De Gabriela Popa 15 Noiembrie 2012, 13:57 In Obiectiv Braila
Prefectura Braila organizeaza in data de 20 noiembrie sedinta de Colegiu Prefectural. Pe ordinea de zi sunt o serie de proiecte care vizeaza actiuni diverse derulate de directiile deconcentrate. 1. Directorul executiv al DSP, Gabriel Ciochina prezinta o informare asupra actiunilor ce urmeaza a fi desfasurate de catre institutie în vederea monitorizarii respectarii prevederilor legale la comercializarea produselor  specifice  sarbatorilor de iarna.

Din partea Directiei Sanitar Veterinare si pentru Siguranta  Alimentelor Braila, va prezenta directorul executiv Lucica Geru o informare asupra programului de masuri de supraveghere sanitar-veterinara în perioada premergatoare si în timpul sarbatorilor de iarna, în domeniul igienei si sanatatii publice sanitar-veterinare.

De asemenea,  comisarul sef adjunct al Comisariatului Judetean pentru Protectia Consumatorilor, Dumitru Marta va prezenta o informare privind verificarea modului de comercializare a produselor specifice sarbatorilor de iarna si a comercializarii  produselor sub forma reducerii  de pret.
Prezentarea Agentiei Judetene pentru Plati si Inspectie Sociala Braila facuta de directorul executiv Anca Vasiliu vizeaza modul de derulare a Programului Guvernamental referitor la acordarea de ajutoare de încalzire pentru populatie (energie termica, gaze naturale si combustibil solid) la nivelul judetului Braila.

Informare cu privire la activitatea desfasurata de catre Oficiul Judetean de Posta Braila în anul 2012 va fi prezentata de sef oficiu Marian Gheorghe.

Tot pe ordinea de zi se regaseste un proiect de hotarâre pentru aprobarea „Planului comun de actiuni privind coordonarea activitatilor specifice sarbatorilor de iarna, întreprinse în judetul Braila, pentru protejarea sanatatii si sigurantei cetatenilor în perioada premergatoare si în timpul sarbatorilor de iarna, al Directiei de Sanatate Publica Braila, Directiei Sanitare Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor Braila si al Comisariatului Judetean pentru Protectia Consumatorilor Braila’’.

 

Autor Gabriela Popa 15 Noiembrie 2012, 13:57 In Obiectiv Braila
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii

 

decathlon.ro

Publicitate