Laboratorul mobil de educație rutieră a fost punctul de atracție al întâlnirii de la Școala Gimnazială A.I.Cuza Brăila

De Mihai NEGOMIREANU 16 Noiembrie 2022, 19:22 In Obiectiv Braila

laboratorul rutier la scola ai cuza braila

Polițiști din cadrul Serviciului Rutier au desfășurat activități de educație rutieră adresate elevilor Școlii Gimnaziale ”A. I. Cuza” din municipiul Brăila, în cadrul proiectului ”Educație rutieră - modelarea factorului uman prin responsabilizarea participanților la trafic pentru creșterea gradului de siguranță rutieră”, mar'i 15 noiemrbie 2022.

Astfel, în curtea instituției de învățământ, elevii au fost implicați in activități practice, utilizând mijloacele din dotarea laboratorului rutier.

Copiii au avut ocazia să exerseze comportamentul corect în trafic, pe covorul rutier, respectiv recunoașterea semnelor și marcajelor rutiere, traversarea corectă a drumului public și au citit regulile de siguranță pentru a nu fi implicați în accidente rutiere ca pietoni, conducători de biciclete, trotinete electrice sau pasageri în autovehicul.

Precizăm faptul că activitatea se înscrie în seria demersurilor instituționale realizate în baza _Planului Teritorial Comun de Acțiune pentru creșterea gradului de siguranță a elevilor și a personalului și a personalului didactic și prevenirea delincvenței juvenile în incinta și în zonele adiacente unităților de învățământ preuniversitar în anul școlar 2022-2023.
 

 

 

Autor Mihai NEGOMIREANU 16 Noiembrie 2022, 19:22 In Obiectiv Braila
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii