Rectificarea bugetelor UAT-urilor din Braila

De Gabriela Popa 16 Noiembrie 2012, 11:40 In Obiectiv Braila
Consiliul Judetean Braila a organizat astazi o sedinta extraordinara privind rectificarea bugetelor locale a UAT-urilor. Pe ordinea de zi au fost patru proiecte de hotarare privind: rectificarea procentului de 20% din  sumele defalcate din TVA pentru echilibrarea bugetelor locale si din cota de 18,5%  din impozitul pe venit  pentru achitarea arieratelor provenite din neplata cheltuielilor de functionare sau de capital, pentru sustinerea programelor de dezvoltare locala si pentru proiecte de infrastructura care necesita cofinantare locala pe anul 2012.

Un alt proiect a vizat repartizarea pe UAT-uri a sumelor defalcate din TVA pentru echilibrarea bugetelor locale  pe anul 2012, pentru achitarea arieratelor  inregistrate in contabilitatea unitatilor administrativ teritoriale  provenite din derularea Programului de dezvoltare a infrastructurii din spatiul rural, aprobat prin O.G. nr.7/2006.

Al treilea proiect a vizat repartizarea pe UAT-uri  a sumelor defalcate din TVA pentru echilibrarea bugetelor locale  pe anul 2012, pentru achitarea arieratelor  inregistrate in contabilitatea unitatilor administrativ teritoriale  provenite din derularea Programului privind reabilitarea, modernizarea si /sau asfaltarea drumurilor de interes judetean si de interes local, alimentarea cu apa, canalizarea si epurarea apelor uzate la sate, aprobat prin H.G. 577/1997. Ultimul proiect se refera la repartizarea pe unitati administrativ teritoriale  a sumelor defalcate din TVA pentru echilibrarea bugetelor locale  pe anul 2012, pentru achitarea arieratelor  inregistrate in contabilitatea unitatilor administrativ teritoriale, fata de furnizorii de bunuri, servicii si lucrari.

Presedintele CJ Braila, Gheorghe Bunea Stancu a propus consilierilor ca la punctul nr.1 din ordinea de zi sa faca o modificare in sensul ca sa ia o parte din banii destinati comunei Tichilesti sa fie impartiti egal catre comuna Gradistea pentru finalizarea lucrarilor la Gradinita "Prichindelul" si la comuna Bertestii de Jos pentru Planul Urbanistic General. In rest toate proiectele ordinii de zi au fost votate asa cum au fost propuse initial pe ordinea de zi.

 

Autor Gabriela Popa 16 Noiembrie 2012, 11:40 In Obiectiv Braila
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii