Campanie de sterilizare a câinilor organizata de Primaria Municipiului Braila si Asociatia Dog Rescue Romanian

De A.Frangu 11 Decembrie 2014, 12:50 In Obiectiv Braila

Sub sloganul ”Fii responsabil! Sterilizeaza-ti catelul! Noi te ajutam!”, în perioada 13-14 decembrie 2014, în Braila, se desfasoara campania gratuita de stericainelizare a câinilor. Campania este organizata de Primaria Municipiului Braila si Asociatia Dog Rescue Romanian si este sustinuta de SUPAGL Braila, conform comunicatului de presa dat publicitatii de Primaria Braila pe care îl reproducem integral:
    
Campania se adreseaza proprietarilor de caini de rasa comuna, dar si persoanelor care doresc sa preia din strada caini pe care sa-i adopte in timpul evenimentului. Participantii vor beneficia de sterilizarea, microciparea si inregistrarea cainilor de rasa comuna in Registrul de evidenta a cainilor cu stapan.

Punctul de sterilizare este amenajat in incinta imobilului situat pe strada Scolilor  nr. 64, iar programul de lucru este intre orele 9.00 – 20.00. Echipa medicala este asigurata de catre Asociatie Dog Rescue Romanian si este formata din medici de libera practica, asistenti, tehnicieni.

Pentru inscriere doritorii se vor adresa la registratura SUPAGL Braila, str. Marasesti,  nr. 39 sau la telefon 0239/611682, mobil 0756/044400  pâna vineri, 12 decembrie 2014, orele 16.00.

Proprietarii cainilor vor  declara numele si prenumele, adresa, telefon, numarul cainilor pe care ii aduce la sterilizat din care: femele si masculi. Aceste informatii sunt inregistrate în registru de evidenta si se completeaza la secretariat si apoi la punctul de sterilizare.

Fiecarei persoane i se comunica: numarul de inregistrare, obligativitatea proprietarului cainelui de a avea actul de identitate si o copie xerox (document necesar înregistrarii în RECS), recomandarea medicilor de a nu hrani cainele cu cel putin 12 ore inainte de interventie precum si necesitatea pregatirii si asigurarii unui spatiu necesar post operator.

Orice persoana fizica sau juridica care doreste sa sustina financiar sau material evenimentul poate comunica organizatorilor acest lucru. Sunt asteptati voluntarii în vederea pregatirii si supravegherii cainilor în spatiul post operator.
    
Braileni, iubitori de animale, sunteti asteptati sa intrati în legalitate, GRATUIT!   

 

Autor A.Frangu 11 Decembrie 2014, 12:50 In Obiectiv Braila
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii