Modificarea programului cu publicul la Biblioteca Judeteana Braila

De A.Frangu 29 Iunie 2013, 07:15 In Obiectiv Braila
Biblioteca Judeteana "Panait Istrati" din Braila se va muta in sediul nou din Piata Poligon nr.4 nu peste mult timp pentru ca procesul de mutare e aproape finalizat. Se aduce la cunostina publicului ca incepand cu 1 iulie 2013 Sectia de Referinte si Internet se va inchide timp de doua saptamani, iar o saptamana mai tarziu publicul nu va mai avea acces la Sectia de Imprumut pentru Adulti.

Se recomanda utilizatorilor bibliotecii sa solicite pana vineri, 5 iulie a.c., cartile pe care le doresc de la Sectia de Imprumut pentru Adulti din Calea Calarasilor nr.54, intrucat procedurile de transfer si de inventariere a documentelor vor dura pana la sfarsitul lunii august.

Incepand cu 8 iulie a.c. Sala de Lectura ii poate primi pe braileni intr-un local modern si elegant, in Piata Poligon nr. 4, etajul 1. In perioada mutarilor, filialele Bibliotecii vor ramane deschise pentru public si ca ele pot reprezenta o alternativa de informare.

Reprezentantii institutiei cer scuze utilizatorilor Bibliotecii pentru eventualele neplaceri cauzate de mutarea colectiilor si le reaminteste ca ii astepta in noul local dupa finalizarea procesului de mutare.

 

Autor A.Frangu 29 Iunie 2013, 07:15 In Obiectiv Braila
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii